Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας


ΚΡΙΟΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί. Η παρουσία σας στον χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας κατά πολύ.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα αόρατο χέρι θα φροντίσει να πραγματοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε τον τρόπο που κερδίζετε τους άλλους και ξεκαθαρίστε την ποιότητα των σχέσεων σας. Αφαιρέστε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει ψυχικά και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε και ανακαλύψτε πράγματα που δεν ξέρατε και αγνοούσατε, αλλά θα σας είναι χρήσιμες πληροφορίες για το μέλλον.

 

ΛΕΩΝ: Αναπτερώστε το ηθικό σας και ό,τι σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αρκεί να κάνετε και εσείς τη δική σας προσπάθεια να βρεθείτε μαζί και όχι μόνο να περιμένετε εγγυήσεις για να δώσετε την καρδιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες εντάσεις που θα εμφανιστούν δεν είναι ικανές να χαλάσουν το κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας, αρκεί να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πέσετε στην παγίδα να ανταλλάξετε λόγια που δεν εννοείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα ωθηθείτε σε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας και δεν θα επιτρέπουν να πέσετε σε μελαγχολία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατηθείτε μακριά από άτομα που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας, με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από εσάς εξαρτάται πού θα αποταμιεύσετε και πού θα είστε σπάταλοι, καθώς οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επαγγελματική σας καταξίωση θα είναι εμφανής και οι συνεργάτες θα σας βοηθούν πολύ. Ακόμα και αν εσείς το αναβάλετε, οι καταστάσεις θα απαιτούν μια ριζική αλλαγή.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανοίγει για εσάς ένας καινούριος κύκλος που θα απαιτεί από εσάς να βρείτε καινούριους τρόπους να υποστηρίξετε τις αξίες σας, αλλά και τις ιδέες σας.