Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα


Στις 26 ο Άρης στον Λέοντα σε τετράγωνο στον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με τον σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Στις 28 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ό,τι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Την 1η ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

 

ΚΡΙΟΣ: Πολλές επαφές και συζητήσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, ενώ τα αισθηματικά σας αρχίζουν και πάλι να αναζωπυρώνονται. Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις προβάλλοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Δείξτε τη δημιουργικότητάς σας κάνοντας αναμόρφωση στον χώρο σας. Αρχίστε να βλέπετε αλλιώς τις καταστάσεις που υπάρχουν και θα διαπιστώσετε ότι σας ανοίγονται νέες προοπτικές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα έχετε λόγους να ανησυχείτε για την υγεία σας, καθώς όποια προβλήματα σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και υποχωρούν. Η ενεργητικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος που σας χαλάει τη διάθεση όταν το αφήνετε ανεξέλεγκτο. Προσέξετε τη στάση που έχετε απέναντι στην καθημερινότητα, γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις δεν είναι το καλύτερο για τον οργανισμό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως χρειαστεί να απορρίψετε κάποιες παλιές μεθόδους αν βλέπετε ότι εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Σύμμαχος στο πλευρό σας θα είναι η καλή σας τύχη, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απομονώνετε τον εαυτό σας, γιατί αξίζει να ζήσετε όμορφες στιγμές. Θα υπάρξουν αρκετά άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε απόμακροι και να μην τα κρατάτε σε απόσταση. Χρηματοοικονομικές υποθέσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς σας. Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα σας προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ: Οι στόχοι που έχετε θέσει για την καριέρα σας θα είναι ένα από τα εμπόδια που δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε με ψυχραιμία για τη συναισθηματική σας ζωή. Όμως, αφού η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ανεβασμένη φροντίστε να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες, για να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο που θα σας δοθεί για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Αρκετές εμπειρίες θα τις αποκτήσετε από το φιλικό περιβάλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδιώξετε απλώς να περάσετε καλά, αλλά βγείτε, διασκεδάστε και φλερτάρετε. Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα. Λύστε τυχόν διαφωνίες που είχατε τον τελευταίο καιρό, κρατώντας παράλληλα σε απόσταση όσους έχουν προσπαθήσει να μπλεχτούν στη σχέση σας όποιο λόγο και να είχαν.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι μάθετε να διαχωρίζετε τα συναισθήματα από τις επιθυμίες σας, για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Ο έρωτας θα αρχίσει να παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας και η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ερωτική. Δώστε άμεση προτεραιότητα στις ανάγκες σας, αλλά και σε αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Πλησιάστε τον περισσότερο και αφήστε τον να σας δείξει την αγάπη που νιώθει για εσάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες που δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια διαμάχη με τους συνεργάτες σας καλύτερα να μην αρχίσετε. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας ενισχύουν τη διάθεσή σας για να τους υλοποιήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευνοημένοι θα είστε και σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν από εδώ και πέρα να έχουν μια καλύτερη πορεία. Μην εκμεταλλευτείτε την τύχη σας ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιγνίδια, γιατί εκεί επιβάλετε να είστε προνοητικοί. Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Όσο και να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση. Διατυπώστε τα τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο. Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δεν θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δε διορθώνονται. Μην αντισταθείτε στις προσπάθειες κάποιων να σας προσεγγίσουν. Απ’ το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν.