Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους


ΚΡΙΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα να νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλει από κάθε δύσκολη κατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και τα δεδομένα επιφανειακά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον προσωπικό.

 

ΛΕΩΝ: Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε, θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχθείτε στην εσωτερική σας δύναμη. Τολμήστε καινούρια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο. Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές από των άλλων, δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο. Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο ψύχραιμα, γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση, απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει φίλος σας. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση.

 

ΙΧΘΥΣ: Με τους κατάλληλους χειρισμούς, όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο που θέλετε. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούρια ερωτική εμπειρία.