Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα


ΚΡΙΟΣ: Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνονται αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και η τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έρχονται καινούριες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στον προσωπικό σας.

ΛΕΩΝ: Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα δοκιμάζουν ακόμα και τα νεύρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να έχετε ένα πιο ελεγχόμενο πρόγραμμα και να ασχολείστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παράλληλα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε σωστούς προγραμματισμούς και ισολογισμούς, περιορίζοντας στο ελάχιστο την υπέρμετρη καταναλωτική μανία που σας πιάνει αρκετά συχνά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς. Προγραμματίστε περισσότερο την καθημερινότητά σας για να έχετε πιο σαφή αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με νέες λεπτομέρειες που δε γνωρίζετε, αλλά μη διστάσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να μάθετε αυτά που δεν ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφιερώστε ένα κομμάτι της μέρας στις οικονομικές σας υποθέσεις και στα ζητήματα που σχετίζονται με αυτές, καθώς θα αρχίσουν να αποκτούν ζωτική σημασία για εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Καινούρια πράγματα θα εισβάλουν στη ζωή σας και παρόλο τον ενθουσιασμό που έχετε οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα σας δημιουργήσουν έναν επιπρόσθετο προβληματισμό.

Πηγή