Ζώδια Τρίτης 27 Ιουλίου

Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα αυξηθεί ο ερωτισμός σας
Κείμενο: Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Διατηρήστε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία από τις συνήθειες που έχετε και είναι μείον σας, είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε και αρκετή από την ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ: Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα αυξηθεί ο ερωτισμός σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, πριν αναλάβετε καινούριες υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια πριν δεχθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν. Ίσως επηρεαστεί αρνητικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον οικονομικό τομέα θα σας γίνουν αρκετές προτάσεις προς μελέτη, ώστε να διαλέξετε αυτές που θα ικανοποιούν καλύτερα τα προσωπικά σας συμφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε, για να ανανεωθείτε, αλλά και για να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να σταματήσετε να εμπιστεύεστε τους πάντες πιστεύοντας πως αφού κάνετε τα πάντα για αυτούς, τουλάχιστον δεν θα προσπαθήσουν να σας ζημιώσουν. Ναι μεν ισχύει αλλά όχι με όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε το ταλέντο να διακρίνετε ποιοι είναι εκείνοι που θα σας στηρίξουν, οπότε μην καταναλώνεστε ζητώντας συμβουλές από άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας για δικές τους.

ΙΧΘΥΣ: Αναπτύξτε διάφορες διασυνδέσεις και με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, για να έχετε συμμάχους στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και στην επίτευξη των στόχων σας.

Πηγή