Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων σε βοηθάει να πετύχειςπιο γρήγορα


Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων σε βοηθάει να πετύχειςπιο γρήγορα

ΚΡΙΟΣ: Οι επιθυμίες και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, θα φιλτράρονται περισσότερο από το μυαλό σας. Ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στην πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς συνδυασμούς για τη ζωή σας. Σίγουρα δε θα πλήξετε αλλά δε θα είστε διαρκώς και σε ένταση, γιατί πόσο θα αντέξει το νευρικό σας σύστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαγκιστρωθείτε απ’ ότι σας φθείρει, σας χαλάει ή σας ακινητοποιεί, καθώς μόνο έτσι θα ελέγξετε τα στοιχεία του εαυτού σας που σας τραβούν προς τα πίσω και θα περιορίσετε την απαισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε και ειδικά προς το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Αναμφίβολα η επιθυμία σας για πιο ουσιαστικές σχέσεις θα είναι έντονη και ίσως κάνετε μια αυτοκριτική στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε από τις σχέσεις σας αλλά και για τον τρόπο που θα πρέπει να ενεργήσετε για να το κατακτήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δε θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν και μην εμπλέξετε τις επαγγελματικές σας καταστάσεις με τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα εκδηλώσετε με κάθε ευκαιρία την περίεργη επιφυλακτικότητά σας και θα προβείτε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαθάρισμα.

Πηγή