Γιατί ως γνωστόν των φρονίμων τα παιδιά…


Γιατί ως γνωστόν των φρονίμων τα παιδιά…

Έχεις ήδη μια καραντίνα στο ενεργητικό σου κι ελπίζουμε να μη βάλεις και μια volume 2 στο cv σου. Καλού κακού πάντως μπορείς να δεις τι να φροντίσεις να έχεις σπίτι ή στη ζωή σου σύμφωνα με το ζώδιό σου για να το ξεπεράσεις κι αυτό όσο πιο ανώδυνα (και διασκεδαστικά) γίνεται.

Κριός

Ο Κριός είναι το σύμβολο με την περισσότερη ενέργεια. Η μεγαλύτερη πρόκλησή σου είναι το να μην μπορείς να εκτονωθείς στο γυμναστήριο ή να διανυκτερεύσεις με τους φίλους σου. Είναι σημαντικό για σένα να μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου. Δημιούργησε ένα συγκεκριμένο μέρος στο σπίτι για την καθημερινή σου άσκηση. Συντονίσου με κανάλια γυμναστικής ή βάλε το πρόγραμμα που θες με μια ποικιλία ασκήσεων που θα σε κρατάνε σε εγρήγορση.

Ταύρος

Λαχταράς την άνεση και σου λείπει περισσότερο το να αράζεις στο αγαπημένο σου καφέ. Ανυπομονείς για αυτό το τέλειο γεύμα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις ανώδυνα μια επόμενη καραντίνα είναι να μάθεις νέες συνταγές. Μπορείς να ολοκληρώσεις εκείνα διαδικτυακά μαθήματα που ξεκίνησες στην προηγούμενο lockdown και να νιώθεις σαν μάστερ σεφ κάθε βράδυ. Με το τέλειο νέο χόμπι σου, μπορείς να απολαμβάνεις ένα υπέροχο γεύμα στην άνεση του σπιτιού σου και να αξιοποιείς δημιουργικά και νόστιμα τον ελεύθερο χρόνο σου.

Δίδυμος

Για τον Δίδυμο, το να αναγκαστείς να μείνεις σε ένα μέρος είναι το πιο δύσκολο. Ζητάς ποικιλία στη ζωή και χρειάζεσαι συνεχή ψυχική διέγερση για να απολαμβάνεις τη ζωή στο έπακρο. Μπορείς να επιλέξεις ένα διαδικτυακό μάθημα και να αναπτύξεις μια νέα δεξιότητα. Δοκίμασε κάτι που ήθελες να κάνεις εδώ και πολύ καιρό. Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείς με κάτι που να αφορά τις εσωτερικές ανάγκες του εαυτού σου.

Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και το να μην είναι σε θέση να βρίσκονται κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα ή να τους βλέπουν πιο συχνά είναι αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο κατά τη διάρκεια μιας καραντίνας. Βεβαιώσου ότι έχεις προγραμματίσει βιντεοκλήσεις και τηλεφωνικές κλήσεις με όλα μέλη της οικογένειας που θα σου λείψουν. Εσύ και οι φίλοι σου μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ομάδα υποστήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο, μένετε συνδεδεμένοι και εσύ έχεις επίσης μια διέξοδο για να συζητήσεις πώς αισθάνεσαι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Λέων

Η αγάπη του Λέοντα είναι να ντύνεται και ανυπομονεί πάντα να βγαίνει έξω. Χάνεις τη γοητεία της ζωής και δεν θες καθόλου να ζεις τη ζωή σου ντυμένη με τις πιτζάμες σου για πολύ καιρό. Για αυτό σου είναι σημαντικό να δίνεις στον εαυτό σου έναν λόγο για να ντύνεσαι καλά κάθε πρωί. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια εμφάνιση στα κοινωνικά μέσα μην ξεχνάς να μοιράζεσαι τη λάμψη σου με τον κόσμο. Είναι σημαντικό να κρατάς τον εαυτό σου παρακινημένο και να ασχολείσαι με δραστηριότητες που αγαπάς.

Παρθένος

Μισείς να μην έχεις ένα πρόγραμμα να ακολουθήσεις. Το αίσθημα ότι είσαι έξω από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα συχνά σε αφήνει να νιώθεις χαμένη. Η χρήση εφαρμογών παρακολούθησης χρόνου και ενημερώσεων θα σου κάνει καλό – διατηρώντας μια αίσθηση κανονικότητας και στην καραντίνα. Θα πρέπει να αφιερώσεις το χρόνο σου ολοκληρώνοντας εκκρεμή έργα για να παραμείνεις αποτελεσματική όσο βρίσκεσαι στο σπίτι.

Ζυγός

Αγαπάς την αισθητική και την κοινωνικοποίηση. Το lockdown μπορεί να σου είναι δύσκολο αν δεν παραδοθείς σε κάτι δημιουργικό. Είναι καλή ιδέα να απολαύσεις μικρές ιεροτελεστίας ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας που σου δίνουν μια καλή, λαμπερή αίσθηση για τον εαυτό σου. Είναι επίσης καλή ιδέα να ξεκινήσεις ένα καθημερινό ημερολόγιο ευγνωμοσύνης για να ξεπεράσεις τις αλλαγές διάθεσης κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός τείνει να απομονώνεται όταν αναγκάζεται να μείνει μόνος του για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Έχεις την τάση να αρνείσαι βοήθεια ακόμα κι όταν αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι σε στιγμές όπως αυτές. Ο Σκορπιός ποθεί μυστήριο και βάθος στη ζωή του. Ο καλύτερος τρόπος για σένα είναι να περάσεις λίγο χρόνο με το αγαπημένο σου βιβλίο. Βρες φίλους που έχουν το ίδιο ενδιαφέρον για βιβλία και ξεκινήστε μια διαδικτυακή λέσχη βιβλίων.

Τοξότης

Χάνεις την περιπέτεια της ζωής. Θέλεις να ανακαλύψεις νέους δρόμους και θέματα. Ευτυχώς, μπορείς εύκολα να εκπληρώσεις τη δίψα σου για περιπέτεια με το να γραφτείς σε μια διαδικτυακή τάξη που θα σου δίνει την ευκαιρία για το μυαλό σου να ταξιδέψει. Αν μάλιστα βρεις κι έναν φίλο για να παρακολουθήσετε μαζί τα μαθήματα θα δώσει επίσης την ευκαιρία να παραμείνεις συνδεδεμένη.

Αιγόκερως

Η έλλειψη παραγωγικότητας μπορεί να κάνει τους Αιγόκερους να αισθάνονται χωρίς κατεύθυνση και άγχος. Χρειάζεσαι συγκεκριμένους στόχους για να συνεχίσεις. Η δουλειά σου είναι ο άξονας της ζωής σου. Εάν δεν εργάζεσαι, βεβαιώσου ότι έχεις έναν στόχο που πρέπει να επιτύχεις. Πρέπει να είναι εκτεταμένοι και διαφορετικοί στόχοι για να σε κρατούν σε εγρήγορση. Ένας εύκολος στην επίτευξη, ένας μικρός στόχος που μπορείς να ολοκληρώσετε μέχρι το βράδυ μπορεί να διατηρήσουν το ενδιαφέρον σου και την προσήλωσή σου.

Υδροχόος

Συχνά προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα του κόσμου. Αυτό μπορεί να σε αφήσει συγκλονισμένη και κουρασμένη μέχρι το τέλος της ημέρας και να σε κάνει συχνά να τα παρατάς πιο γρήγορα. Είναι σημαντικό να συμμετέχεις σε μια κοινότητα όπου νιώθεις ευπρόσδεκτη. Πρέπει να μπορείς να συνεχίζεις να μοιράζεσαι τις ιδέες σου με άτομα που έχουν τα ίδια οράματα, ιδανικά και στόχους με τα δικά σου.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς συχνά παγιδεύονται σε έναν συλλογικό φόβο που συχνά δεν είναι δικός σου. Πρέπει να επιδοθείςσε δημιουργικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Αφιέρωσε χρόνο σε γράψιμο, ζωγραφική ή χορό, δραστηριότητες που κάνουν τους δημιουργικούς σου χυμούς να ρέουν ανεπόδιστα. Οι πρωινές τελετουργικές σου συνήθειες θα σε βοηθήσουν να προστατεύσειςτην ενέργειά σουγια το υπόλοιπο της ημέρας.

Πηγή