Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση


Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική σας φόρτιση για καταστάσεις του παρελθόντος που επανεμφανίζονται απρόσμενα στη ζωή σας είναι μια ακόμα εμπειρία για εσάς, αλλά μην αφήσετε να σας πνίγει το συναίσθημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διασυνδέσεις σας θα είναι αρκετά αποδοτικές και καλά θα κάνετε να μην αφήσετε τους άλλους να χρησιμοποιούν τις δικές σας γνωριμίες και να σας βάζουν στο περιθώριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε να αιωρούνται υπονοούμενα σε βάρος σας χωρίς να αμύνεστε. Η μεγαλοψυχία που πιθανώς να δείξετε μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στο δικό σας ψυχισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε την έπαρσή σας και λειτουργήστε ψύχραιμα ως καταλύτες κάποιων συζητήσεων, ασκώντας θετική επιρροή σε τελικές συμφωνίες που θα σας ζητηθεί να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ: Για να υλοποιήσετε πολλές ιδέες και επιθυμίες σας και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, πρέπει να κάνετε σύμπραξη με άτομα που έχουν την ίδιες ιδεολογικές πεποιθήσεις με εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι μεγάλη και αποφασίζετε να ξεδιαλύνετε κάποιες αντιπαραθέσεις. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει.

ΖΥΓΟΣ: Ο δογματισμός δε σας οδηγεί πουθενά, αλλά ανατρέπει τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε και σας βγάζει από τους στόχους σας. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσπάθειές που κάνετε για να επεκταθείτε επαγγελματικά σε συνδυασμό με κάποιες θετικές εξελίξεις, θα είναι λυτρωτικές και θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να δείτε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, κάντε τους κατάλληλους ελιγμούς. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν θα είναι ιδιαιτέρως δελεαστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιφυλάξεις που διατηρείτε για κάποιες μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις, θα σας δώσουν την ευκαιρία να έχετε μια πιο αντικειμενική αντιμετώπιση σε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο φόβος για τις αλλαγές που θέλετε αλλά και για αυτές που είστε αναγκασμένοι να κάνετε, ίσως σας βάλει στη διαδικασία της οπισθοχώρησης, όμως, πριν ξεκινήσετε ξανασκεφτείτε το.

ΙΧΘΥΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα που απαιτούν από εσάς λεπτομέρεια και αφοσίωση. Ίσως να μην είστε ακόμα έτοιμοι να κάνετε συγκεκριμένες αντιπροτάσεις, αλλά τουλάχιστον φροντίστε το.

Πηγή