Η εγκυμονούσα Bad Girl Riri ποζάρει για τις ανάγκες της επικείμενης συλλογής που ο fashion κόσμος περιμένει με ενθουσιασμό


Μετά την τοποθέτηση του Pharrell Williams στο τιμόνι του ανδρικού τμήματος του οίκου Louis Vuitton, ήρθε και η πρώτη φωτογραφία από την καμπάνια της επικείμενης συλλογής που ο fashion κόσμος περιμένει με ενθουσιασμό. Και πρωταγωνίστρια αυτής δεν είναι άλλη από την εγκυμονούσα Rihanna!

Έτσι, στην πρώτη του καμπάνια, ο Pharrell Williams αποφάσισε να βάλει στο κέντρο την άκρως επιτυχημένη τραγουδίστρια και επιχειρηματία Bad Girl Riri, με την χαριτωμένη κοιλιά της εγκυμοσύνης της να κλέβει την παράσταση.

Η καμπάνια παρουσιάστηκε σε ένα γιγαντιαίο billboard στο Παρίσι, λίγο πριν ξεκινήσει στην πόλη η Ανδρική Εβδομάδα Μόδας και ξετυλιχθεί στην πασαρέλα

ολόκληρο το όραμα του Pharrell για τον θρυλικό οίκο μόδας. Η επίσημη καμπάνια στην πληρότητά της δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, όμως ο Pharrell δεν έχασε χρόνο και ανέβασε μια φωτογραφία με την μια φωτογραφία αυτής στο background στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/CtgE2s5OVYe/

Σε αυτήν, η Rihanna φαίνεται να κρατά τις χρωματιστές τσάντες του οίκου, φορώντας παράλληλα ένα δερμάτινο πουκάμισο με το κλασικό Damier pattern που εμφανίζεται με ενδιαφέρουσες διαφοροποιήσεις.

Υπομονή μέχρι και τις 20 Ιουνίου, όταν και θα κυκλοφορήσει ολόκληρη η συλλογή.