Θα δίνατε όμως όσο κοστίζουν περίπου τρία AirPods Pro για να την αποκτήσετε;


Ο εμβληματικός γαλλικός οίκος μόδας Hermès αποκάλυψε πρόσφατα μία δερμάτινη θήκη για τα AirPods Pro 2ης γενιάς, όπως και ένα lanyard για να τα κρεμάνε οι χρήστες τους, κάνοντας τις fashionistas ανά τον κόσμο να βάζουν ακόμη ένα it item στις λίστες τους. Ωστόσο, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, η τιμή των δύο αντικειμένων είναι αρκετά υψηλή, οπότε ίσως να χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε πριν μπείτε σε shopping mood.

Η θήκη είναι διαθέσιμη στο επίσημο site της Hermès και μπορείτε να την βρείτε σε διάφορους χρωματισμούς όπως Gold, Navy Blue, Vert Criquet/Vert Bambou, Mauve Sylvestre/Rose Azalée και Bleu Lin/Étain. Η θήκη έρχεται με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό και μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διάφορά, ενώ το δέρμα της είναι αρκετά λεπτό, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η ασύρματη φόρτιση των ακουστικών.

Το εν λόγω αντικείμενο κοστίζει σχεδόν όσο τρεις φορές τα AirPods Pro 2, δηλαδή περίπου 930 δολάρια ή αλλιώς 862 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η θήκη κυκλοφορεί και με ένα δερμάτινο strap για να μπορείτε να δένετε τα ακουστικά στο λαιμό ή στην τσάντα σας.

Το ειδικό δερμάτινο Hermès Lanyard, το οποίο έρχεται σε Bamboo, Gold, Bleu Navy, Rose Azalée και Bleu Lin χρωματισμούς και κοστίζει 335 δολάρια (περίπου 310 ευρώ).

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω: