Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τον χώρος δημιουργίας για νέους καλλιτέχνες που ετοιμάζει η δημοφιλής ηθοποιός και ακτιβίστρια


Atelier Jolie θα ονομάζεται το νέο επιχειρηματικό βήμα της δημοφιλούς ηθοποιού και ακτιβίστριας, Angelina Jolie, το οποίο και θα έχει επίκεντρο τον κόσμο της μόδας και της δημιουργίας ρούχων.

Η ίδια η Jolie κοινοποίησε την είδηση για τη νέα fashion έλευση με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

Το νέο project αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο και σύμφωνα με τη δημιουργό του θα αποτελεί ένα μέρος για δημιουργικούς ανθρώπους.

«Κατασκευάζω ένα μέρος για δημιουργικούς ανθρώπους, ώστε να συνεργάζονται με μια εξειδικευμένη και ποικιλόμορφη οικογένεια ειδικών μόδιστρων, ραφτών, δημιουργών υφασμάτων και τεχνιτών από όλο τον κόσμο. Ένα μέρος για διασκέδαση. Για να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια με ελευθερία» έγραψε σε ανάρτησή της η Angelina Jolie, συστήνοντας το νέο της «παιδί».

https://www.instagram.com/p/CsWTle9J2Nc/

«Το Atelier Jolie θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθειά όλων να εκδημοκρατίσουν τη βιομηχανία της μόδας, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε μια συλλογικότητα νέων σχεδιαστών και κορυφαίων τεχνιτών. Θα υπάρχει επίσης μια διαδικτυακή πηγή για την εύρεση κατασκευαστών ενδυμάτων, χρησιμοποιώντας επιμελημένα deadstock και vintage υλικά για τη δημιουργία μοναδικών κομματιών που ενσωματώνουν την προσωπική δημιουργικότητα» πρόσθεσε σε νέα ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CsWTgP1JJuO/

Το εγχείρημα φαίνεται πως ετοιμάζεται εδώ και χρόνια, σύμφωνα με πηγή του περιοδικού People. Μέλημα της Angelina Jolie είναι να επικεντρωθεί στο σεβασμό και την ανάδειξη των ανθρώπων, «που σπάνια πιστώνονται για την κατασκευή των ρούχων, των υφασμάτων και των κεντημάτων τους και να δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να είναι πιο δημιουργικοί και πρωτότυποι, εστιάζοντας στη χειροτεχνία και την ποιότητα, η οποία οδηγεί σε λιγότερα απορρίμματα».

Η ιδέα για το Atelie Jolie «προέρχεται από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τους πολλούς ράφτες, μόδιστρους και κατασκευαστές με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε η Jolie.

https://www.instagram.com/p/CsWTcg7JHlB/

Η ίδια πρόσθεσε μάλιστα ότι επιθυμία της είναι να χρησιμοποιήσει υψηλής ποιότητας vintage υλικά και υφάσματα, ενώ παράλληλα θα είναι η ίδια μέρος ενός κινήματος που προωθεί περισσότερο την προσωπική έκφραση.