Το ιστορικό αεριωθούμενο αεροσκάφος AlphaJet της ομάδας Flying Bulls θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στο πλαίσιο του Athens Flying Week!


Το ιστορικό αεριωθούμενο αεροσκάφος AlphaJet της ομάδας Flying Bulls θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στο πλαίσιο του Athens Flying Week!

Το Alpha Jet των Flying Bulls, το ιστορικό αεριωθούμενο αεροπλάνο της RedBullέρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στους ελληνικούς αιθέρες, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Athens Flying Week.

Η ομάδα των «ακροβατών του αέρα» της Red Bull με πιλότο τον Philipp Haidbauer και συγκυβερνήτη τον Daniel Angerer, θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης “Tatoi Air Show”, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου, προσφέροντας στο κοινό μια απίστευτη εναέρια επίδειξη με ελιγμούς που κόβουν την ανάσα. Μια μέρα πριν, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, το αεροπλάνο AlphaJet των Flying Bulls πρωταγωνιστεί σε ένα μοναδικό pre-showστην παραλία του Παλαιού Φαλήρου με δωρεάν είσοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του AlphaJet:

Pre-Show, παραλία Παλαιού Φαλήρου
Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, 17:30-19:00, είσοδος ελεύθερη

TatoiAirShow, στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, 18:05
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, 13:15 & 16:30
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 13:15 & 16:30


Λίγα λόγια για τους FlyingBulls

Οι Flying Bulls είναι μια ομάδα παθιασμένων φανατικών των ιστορικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Διαθέτουν ένα στόλο που περιλαμβάνει μερικά από τα σημαντικότερα αεροσκάφη στην ιστορία και μοναδικές γνώσεις για τη συντήρηση και επισκευή τους. Η συλλογή τους περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σπάνια αεροσκάφη όπως το  Lockheed P-38 Lightning, ένα Αμερικάνικο B-25J Mitchell, ένα Chance Vought F4U-4 "Corsair" και ένα DC-6.