Το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που θα αρέσει και στους μη λάτρεις του ποδηλάτου


Το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που θα αρέσει και στους μη λάτρεις του ποδηλάτου

Pixel

 

Ο Kriss Kyle θεωρείται παγκοσμίως ένας από τους κορυφαίους και πιο πρωτοπόρους BMX αναβάτες της γενιάς του και μόλις χθες κυκλοφόρησε το πιο φιλόδοξο project του έως τώρα. Το ‘Kaleidoscope’ παρακολουθεί τον νεαρό Σκωτσέζο να εκτελεί διάφοραμοναδικά κόλπα σε μια πίστα που μεταβάλλεται συνεχώς,και που ποτέ δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται.

 

Το Red Bull Media House και η Ridley Scott Associates προχώρησαν στην παραγωγή του film Kaleidoscope, που είναι αφιερωμένο στο BMX riding,χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από κινούμενες κατασκευές και εκπληκτικές οπτικές τεχνικές. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον Kriss να δοκιμάσει απίστευτα tricks, και να βρει lines, εκεί που οι άλλοι θα έβλεπαν αδιέξοδο. Το Kaleidoscope είναι το αποκορύφωμα μιαςπερίφημηςκαριέρας στο riding,η οποία ξεκίνησε και αναπτύχθηκε στη Γλασκώβη, κυρίως στο skateπάρκο Unit 23, το οποίο θεωρείται το δεύτερο σπίτι τουKriss τα τελευταία 10 χρόνια.

 

8-P-20151102-00569_HiRes JPEG 24bit RGB.jpg

 

Μιλώντας για το project, ο Kriss είπε: «το Kaleidoscope είναι ένα από τα πιο σουρεαλιστικά πράγματα που έχω κάνει. Το να κάνει κάποιος riding σε ένα πάρκο που συνεχώς κινείται και αλλάζει ήταν μια πρόκληση, αλλά μου έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσωlines και κόλπα που δεν έχουν ξαναγίνει. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα και όλη τη σκληρή δουλειά που έπρεπε να γίνει…άξιζε!»

 

Ο σκηνοθέτης της Ridley Scott Associates, Ben Scott δήλωσε: «ο Kriss είναι ένας πολύ ιδιαίτερος rider. Μπορεί κοιτώντας απλά κάτι να πει εάν μπορεί ή δε μπορεί να το καταφέρει. Πολλά από αυτά που καταγράψαμε δεν έχουν ξαναγίνει, ή εάν είχαν γίνει, προσθέσαμε μια άλλη διάσταση. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις flair σε curve drail και άλλο να το κάνεις όταν η ράμπα προσγείωσης δεν είναι εκεί και έρχεται μόνο τη στιγμή που τη χρειάζεσαι.»

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το Kaleidoscope εδώ