Ένα διαφορετικό bmx tour στα πανέμορφα Ιόνια νησιά


Ένα διαφορετικό bmx tour στα πανέμορφα Ιόνια νησιά


Η νέα περιπέτεια του BMXrider, Πάνου Μανάρα, δεν θα μπορούσε να μην συνδέεται με τις χαρακτηριστικές όμορφες εικόνες που αναδεικνύουν το ελληνικό καλοκαίρι. Τιρκουάζ νερά, χρυσές παραλίες, καταπράσινη βλάστηση και γραφικά σοκάκια, συνέθεσαν το σκηνικό του BMXtour που πραγματοποίησε ο Πάνος μέσα σε εφτά ημέρες, όσα δηλαδή και τα νησιά του Ιονίου πελάγους.

Με όχημα ένα ιστιοπλοϊκό κα φυσικά το BMXτου, η αποστολή του Πάνου ήταν να οργώσει τα Επτάνησα πραγματοποιώντας κάθε μέρα και από μία απόβαση στο κάθε νησί. Και τα κατάφερε! Σε  κάθε πιθανό και απίθανο μέρος των Επτανήσων, από το παγκοσμίου φήμης Ναυάγιο της Ζακύνθου και την αριστοκρατική Κέρκυρα, μέχρι τους γραφικούς Παξούς και τηνπανέμορφη Ιθάκη-πατρίδα του πολυμήχανου Οδυσσέα, ο νεαρός αθλητής πραγματοποίησε ένα non-stopbmxtour με φόντο την απόλυτη ελληνική ομορφιά.

«Η αναζήτηση νεών spots σε μέρη που δεν έχεις πάει ποτέ είναι πάντα μια απίστευτη πρόκληση για μένα, πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από τα πανέμορφα τοπία του Ιονίου» υποστηρίζει ο Πάνος προκρίνοντας την Ιθάκη και τους Παξούς ως τα νησιά που προσφέρουν τα πιο περίεργα σημεία για να βγάλεις ένα τρικ.


Manaras 247 (4).jpg
Παρακολουθήστε εδώ την καλοκαιρινή περιπέτεια του Πάνου Μανάρα:

 

http://www.redbull.com/gr/el/bike/stories/1331738430084/bmx-rider-panos-manaras-247-ionio-full-video

 

 

 

Όλα τα νέα για το «ΜΑΝΑΡΑΣ 24/7» εδώ:

 

www.redbull.com

 

#manaras247