Με τα οποία συνδυάζουμε διασκέδαση και άθληση με τις καλύτερες προϋποθέσεις!


Με τα οποία συνδυάζουμε διασκέδαση και άθληση με τις καλύτερες προϋποθέσεις!

Είστε λάτρεις του ποδηλάτου; Αναζητάτε ευκαιρίες για να γυμναστείτε αλλά και να απολαύσετε τη φύση και την πόλη κάτω από τον ανοιξιάτικο ουρανό; Τα καταστήματα Praktiker σας δίνουν τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα χόμπυ ή να το συνεχίσετε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, εμπλουτίζοντας τη γκάμα τους με τα ποδήλατα της νέας κορυφαίας σειράς ποδηλάτων EVEREST PRO που καλύπτουν κάθε απαιτητικό αναβάτη!

Η Praktiker συνεργάζεται με την εταιρεία Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ποδηλάτου και με απόλυτη επιτυχία στην εδραίωση του brand IDEAL, και παρουσιάζει αποκλειστικά τη νέα σειρά ποδηλάτων EVEREST PRO που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους αισθητική, τα δυνατά τους χαρακτηριστικά αλλά και τις πολύ προσιτές τους τιμές:

4 διαφορετικού τύπου Mountain Bikes, 2 Trekking, 1 City και 1 Racer.

Φροντίζοντας, παράλληλα, για όλη την οικογένεια, τα Praktiker εμπλουτίζουν περαιτέρω την ήδη μεγάλη γκάμα τους σε σχέδια, χρώματα και μεγέθη από παιδικά ποδήλατα, με νέα τροχήλατα παιδικά οχήματα για ακόμη περισσότερο παιχνίδι και άθληση: ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τηλεχειριστήριο (για απόλυτο έλεγχο από τους γονείς) καθώς και πατίνια Stunt.

Οι υψηλές προδιαγραφές των EVEREST PRO

Τα ποδήλατα EVEREST PRO είναι κατασκευασμένα από υλικά κορυφαίων brands που τα κάνουν να ξεχωρίζουν:

· Όλα τα ποδήλατα Everest Pro έχουν σκελετό αλουμινίου ενώ τα  Mountain Bikes έχουν oversized κούτελο για μεγαλύτερη αντοχή σε κραδασμούς.

· Σύστημα ταχυτήτων Shimano το οποίο δίνει στον αναβάτη την καλύτερη αίσθηση σε κάθε αλλαγή ταχύτητας.

· Υδραυλικά και μηχανικά δισκόφρενα Shimano που δίνουν απόλυτη ασφάλεια και την άμεση ανταπόκριση στον αναβάτη μπροστά από κάθε κίνδυνο.

· Αναρτήσεις RST υψηλής ποιότητας που απορροφούν κάθε κραδασμό στα ποδήλατα Trekking και Mountain της Everest Pro.

· Λάστιχα KENDA – μιας από τις κορυφαίες εταιρείες σε ελαστικά ποδηλάτου - και στεφάνια διπλού τοιχώματος που κάνουν το ποδήλατό σας να έχει την ιδανικότερη επαφή σε κάθε έδαφος.

· Όλα τα ποδήλατα διαθέτουν ιταλικές σέλες (της εταιρείας Selle Royal) και φιλανδικές χειρολαβές (της εταιρείας Herrmans) κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.