Ραντεβού ξανά στις 14 Δεκεμβρίου


 

Ραντεβού ξανά στις 14 Δεκεμβρίου

 

Σε ένα πανέμορφο μέρος διεξήχθη η πρεμιέρα του 3ου Χειμερινού Πρωταθλήματος ΜΤΒ με τους ποδηλάτες να απολαμβάνουν το άθλημα τους.

 

Το Δάσος της Κέρης φιλοξένησε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου τον 1ο Αγώνα της διοργάνωσης όπου εκεί συμμετέχοντες από όλη την Κρήτη και όλων των επιπέδων ανταγωνίστηκαν σε μία διαδρομή που περιελάμβανε μονοπάτι, ανηφόρα αλλά και αρκετά δυναμικά κομμάτια. Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους θεατές που παρευρέθηκαν. Οι νικητές των πέντε μεγάλων κατηγοριών ήταν οι Μαραβελάκης Γιάννης (Pro 15-35), Ζαχαρίου Παναγιώτης (Pro 36+), Αναστασάκης Τάσος (Fun 18-35), Γιαννεδάκης Γιάννης (Fun 36-44), Προμπονάς Σταύρος (Fun 45+) ενώ για ακόμη μία χρονιά οι αγωνιζόμενοι είχαν την δυνατότητα να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα δίνοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα ένα ενδιαφέρον στο Χειμερινό Πρωτάθλημα ΜΤΒ.

 

 

Το επόμενο ραντεβού των αναβατών αλλά και με τους φίλους της ποδηλασίας είναι στις 14 Δεκεμβρίου πάνω στα Ενετικά Τείχη της πόλης του Ηρακλείου σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.