Το ταξίδι για την αγωνιστική πορεία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει


 

Το ταξίδι για την αγωνιστική πορεία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει

 

1ος σταθμός η πόλη της Πάτρας και οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας ΙDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ. Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία και υποστήριξη της εταιρίας IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ όπως και η χορηγία στην ομάδα από την παγκόσμια SHIMANO. Η συμφωνία επικυρώθηκε μεταξύ του Γενικού διευθυντή της IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ κυρίου Αλεξίου Δημήτρη και team manager της SMF TEAM Τσανακτσίδη Μπάμπη Η εταιρία IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι ο βασικός χορηγός της SMF TEAM σε όλο τον αγωνιστικό εξοπλισμό που θα την συγκροτήσει .

 

Οι αθλητές της SMF TEAM για το 2015 θα έχουν στα χέρια τους το κορυφαίο αγωνιστικό ideal race pro 2015 ,για την ασφάλεια τους θα φοράνε κράνη της κορυφαίας εταιρίας BELL ,εξοπλισμό των εταιριών KENDA, PRO ,GIRO, PEARL IZUMI ,ELIΤE,SELLΕ ITALIA και της SHIMANO.

 

Eίμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που σε αυτήν την προσπάθεια μας συμπαραστάτες έχουμε μια ελληνική εταιρία την IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ.

 

Η SMF TEAM βρίσκεται στο τελικό στάδιο της συγκρότησης της για το 2015 σχετικά με την αγωνιστική της παρουσία.

 

Από σήμερα αποτελούν μέλη της οι αθλητές.

 

· XC Βροχίδης Αλέξανδρος(Βαλκανιονίκης ),

 

· XC/DH Διακάκη Ελένη(Βαλκανιονίκης-πρωταθλήτρια Ελλάδας)

 

· XC Μεταλλίδης Χρήστος (2ος πρωταθλητής εφήβων)

 

· XC Ivana Κostic (2η Βαλκανιονίκης – πρωταθλήτρια Σερβίας )

 

· XC Jovan Rajkovic ( 2ος πρωταθλητής Σερβίας )

 

Οι επαφές για την συγκρότηση της SMF TEAM συνεχίζονται ,εντός και εκτός Ελλάδας καθώς θα ενταχθούν στο δυναμικό της και άλλοι αθλητές

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που οραματιστήκαμε για μια ελληνική παγκόσμια ομάδα mtb που θα πρωταγωνιστήσει στη νότια Ευρώπη και όχι μόνο. Είμαστε βέβαιοι πως την ομάδα θα την ακολουθούν σε όλες τις αποστολές οι σκέψεις όλων των φίλων της ποδηλασίας.

 

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε συμπαραστάτες και υποστηρικτές με τις ιδέες σας και την ενεργή συμμετοχή σας.

 

 

Το ταξίδι για την SMF TEAM και τα IDEAL RACE PRO συνεχίζεται.