Ο 'Με Ποδήλατο στη Δουλειά' είναι ένας φιλικός διαγωνισμός για να δούμε ποιοι θα μπορέσουν να πάνε περισσότερες φορές στη δουλειά με ποδήλατο για ένα μήνα


Μπορεί ο ποδηλατικός διαγωνισμός 'Με Ποδήλατο στη Δουλειά' να έχει ξεκινήσει ήδη απο τις 15 Μαϊου, αλλά καλό να γίνει αναφορά σε τέτοιες ενέργειες που μάλιστα λαμβάνουν χώρα σε σχεδόν 50 πόλεις / δήμους σε όλη την Ελλάδα (μία συνδιοργάνωση απο τους Ποδηλάτες, ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ και το ΤΕΦΦΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας). Περισσότερα για την εξέλιξη του διαγωνισμού, στο site http://biketowork.gr.


Ο 'Με Ποδήλατο στη Δουλειά' είναι ένας φιλικός διαγωνισμός για να δούμε ποιοι θα μπορέσουν να πάνε περισσότερες φορές στη δουλειά με ποδήλατο για ένα μήνα, 15 Μαΐου - 14 Ιουνίου.

Ξεκινάει ο διαγωνισμός. Παραμένει παιχνίδι, αλλά είναι σοβαρό παιχνίδι!

Τα κοντέρ μηδενίστηκαν και μετρούν απ' την αρχή τα χιλιόμετρα από σήμερα μέχρι και τις 14 Ιουνίου. Σήμερα το πρωί έγινε μια τεχνική αστοχία και δεν μπορούσαν να καταχωρηθούν χιλιόμετρα. Είναι σαν να μας βγήκε η αλυσίδα καθώς αλλάζαμε γρανάζι (ημερομηνία). Για να διορθωθεί, συμπεριλάβαμε προσωρινά τη χθεσινή μέρα και μετά τη βγάλαμε. Τώρα όλα τρέχουν ρολόι. Σειρά σας τώρα να πηγαίνετε στη δουλειά στην ώρα σας, με ποδήλατο.

Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα κάθε καινούργιο χιλιόμετρο, κάθε καινούργιο ποδηλάτη, κάθε καινούργιο οργανισμό, κάθε συνάδελφο που ακούει για το ποδήλατο. Και φυσικά, καθοδηγούμε τους καινούργιους ποδηλάτες για να μετακινούμαστε με ασφάλεια.

Καλές πεταλιές!

Γιατί το κάνουμε

Η καμπάνια “Με Ποδήλατο στη Δουλειά”

- Παροτρύνει τους εργαζόμενους να αρχίσουν να πηγαίνουν στη δουλειά με το ποδήλατο
- Προβάλλει τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης με ποδήλατο στους εργοδότες
- Προβάλει τους εργοδότες που προωθούν το ποδήλατο