Έχουμε για όλα τα γούστα, don’t worry


Μπορεί να έχεις συνηθίσει να φοράς t-shirts και βερμούδες για να βγεις έξω, προσωπικά σου προτείνω ν’ αλλάξεις συνήθειες.

Μπορείς να αναβαθμίσεις τα καθημερινά σου looks πολύ εύκολα, αντικαθιστώντας το κλασικό και πολυφορεμένο t-shirt, με ένα ωραίο πουκάμισο.

Οι τάσεις εξάλλου φέτος, «σπρώχνουν» πολύ τα πουκαμισάκια, είτε πρόκειται για ένα με tropical theme, είτε για ένα πιο sporty, γιάπικο “rugby t-shirt” (όπως τ’ αποκαλεί το industry).

Είτε λοιπόν, είσαι του fun και χαλαρού ύφους ή λατρεύεις τα πιο crisp και κομψά looks, οι τάσεις καλύπτουν όλα τα γούστα!

#1. Rugby shirt

https://www.instagram.com/p/Bll4DzvACxH/?tagged=oxfordshirt

Λίγο τύπου κολεγιακό, λίγο τύπου sporty αλλά και πιο “upper class”, ένα τέτοιο «πουκάμισο» (ΟΚ, δεν είναι ακριβώς πουκάμισο, αν σκεφτείς ότι το ύφασμά του είναι συνήθως από βαμβάκι), έχει συνήθως χρώμα και bold logos. Θα το φοράς από το καλοκαίρι μέχρι και το φθινόπωρο.

#2. Τρόπικαλ πουκάμισο

https://www.instagram.com/p/Blm8ZMhh0bG/?tagged=hawaiianshirt

Σκέψου παπαγάλους, φλαμίνγκο, μπανανόφυλλα, λουλούδια και πολύ ‘80s feelings. Τα Hawaiian inspired πουκάμισα, καλούν να πάμε δίπλα στο μπιτσόμπαρο και να πιούμε μία pina colada, ενώ φλερτάρουμε με μια ωραία παρουσία.

#3. Μάο γιακάς

https://www.instagram.com/p/Bj4E4fSHQTi/?tagged=maocollar

Με τους Ιταλούς σχεδιαστές να αναζωπυρώνουν τον «παλιομοδίτικο» , μάο γιακά, το στιλ αυτό, εδώ και μερικούς μήνες (από τότε που πραγματοποιήθηκε το Pitti Uomo δηλαδή) έχει αρχίσει να γίνεται essential στις ανδρικές γκαρνταρόμπες.

#4. Patchwork

https://www.instagram.com/p/BALFdVSKRP8/?tagged=patchworkshirt

Ένα απλό λευκό ή ριγέ πουκάμισο, δεν είναι αρκετό φέτος. Αν, από την άλλη, τα συνδυάσεις αυτά μαζί, ίσως και μερικά patterns ακόμη τότε το αποτέλεσμα θα είναι ένα, «φρανκεστανικού» βεληνεκούς ρούχο. Τα πουκάμισα με patchwork «προκαλούν» και σε… προσκαλούν να τα φορέσεις με θάρρος και πολύ attitude.

Κεντρική φωτό: Instagram @ramil_lagasca