Η McDonald’s δεν σε ταΐζει μόνο. Σε ντύνει κι όλας.


Αφού λάνσαρε μια τέλεια, «τριπαριστική» διαφημιστική καμπάνια που έδινε «ζωή» στα emojis, τώρα η McDonald'’ λανσάρει την πιο κουλ, ρετρό συλλογή t-shirts!

Με αφορμή, το Global McDelivery Day που είναι σήμερα, που λανσαρίστηκε και πέρσι με μεγάλη επιτυχία, η εταιρία/κολοσσός θα κυκλοφορήσει με αφορμή την υπηρεσία McDelivery (πρόκειται για υπηρεσίες παράδοσης φαγητού του ίδιου του brand, τις οποίες προσφέρει σε 6 ηπείρους σε όλο τον κόσμο), το δικό του merchandise.

Η συλλογή η οποία είναι εμπνευσμένη από τις τάσεις του ’90, περιλαμβάνει μια σειρά από t-shirts, κονκάρδες McDonald’s, κάλτσες εμπνευσμένες από το Big Mac ή τις χαρακτηριστικές πατάτες του brand, μπαντάνες και πολλά άλλα.

mcdonaldstshirts_01.jpg mcdonaldstshirts_02.jpg Για ν’ αποκτήσει κανείς τα ρούχα της συλλογής, πρέπει οι φαν του brand να κάνουν μια παραγγελία 5 δολαρίων και άνω μέσω McDelivery και του Uber Eats, σήμερα στις 19 Ιουλίου. mcdonaldstshirts_03.jpg mcdonaldstshirts_04.jpg mcdonaldstshirts_05.jpg mcdonaldstshirts_06.jpg mcdonaldstshirts_07.jpg mcdonaldstshirts_08.jpg

Λες να μπορέσουμε και εμείς κάπως να βρούμε αυτά τα φανταστικά t-shirts;

Για περισσότερα μπες, εδώ.