Και που ο Riccardo Tisci σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να αγοράσεις


Θεωρώ το ίδιο σημαντικό για έναν άντρα, όσο και για μια γυναίκα, το να δημιουργήσει μια σωστή γκαρνταρόμπα. Το να έχει δηλαδή στην ντουλάπα του κάποια ρούχα, για μια ζωή. Τα λεγόμενα staples” είναι αυτά που ένας άντρας σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκεται, επιβάλλεται να υπάρχουν σε αυτήν, είτε είναι λάτρης της μόδας, είτε όχι.

Ένα από αυτά, είναι και το tuxedo jacket. Αυτό το υπέρκομψο σακάκι το οποίο ναι μεν, δεν είναι για όλες τις ώρες, αλλά είναι απαραίτητο δε, για όλες τις επίσημες και ημι-casual στιγμές και εμφανίσεις.

Ο Riccardo Tisci λοιπόν, όντας ένας από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές της γενιάς μας και σαν ένας επίσης αρκετά fashionable άντρας, δημιουργεί την δική του capsule συλλογή tuxedo κοστουμιών για τον οίκο Givenchy (τον οποίο και διευθύνει). Πρόκειται για μια συλλογή εμπνευσμένη από τους Iταλούς ηθοποιούς της Σικελίας που ασχολούνταν αποκλειστικά με τον κινηματογράφο, κάτι που προσφέρει απόλυτη κομψότητα και πολυτέλεια στα κοστούμια.

givenchy_tuxedos_spring_17_02.jpg givenchy_tuxedos_spring_17_03.jpg 

Ο Tisci αναβαθμίζει αυτό το ρούχο, με τα υλικά και μοτίβα που χρησιμοποιεί, όπως το φλοράλ print που έχει δημιουργήσει με τις κεντημένες πέρλες, κάνοντας αυτή την άκρως στιλάτη συλλογή, ικανή μέχρι να κάνει τον «Νονό» να θέλει να την αποκτήσει!

givenchy_tuxedos_spring_17_01.jpg givenchy_tuxedos_spring_17_04.jpg