Το εμψυχωτικό φιλμ που σου δείχνει γιατί δεν πρέπει να φοβάσαι την απόρριψη.


Ο Michael είχε ένα όνειρο: Να ζήσει σε μια μικρή πόλη της Νεβάδα στο Λος Άντζελες και να κάνει skate όλη μέρα. Αυτό είναι το όνειρο κάθε skater. Παρόλα αυτά, καμιά φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως εμείς τα θέλουμε στην ζωή και όπως τα έχουμε προγραμματίσει.

Το νέο φιλμ μικρού μήκους των Victor Willems & Marin Troude, με τον τίτλο “Born Wild” σου δείχνει πώς να μην σε το βάζεις κάτω όταν η ζωή σε απορρίπτει.

Η ταινία δείχνει λοιπόν, τον νεαρό skater Michael Ledoux ο οποίος ονειρευόταν να ζήσει στο L.A., όπου εκεί θα μπορούσε να ασχολείται με το skateboarding. Το όνειρό του όμως γίνεται… συντρίμμια, μέσα από ένα τηλεφώνημα. Όταν τον ενημερώνουν λοιπόν, ότι του αρνήθηκε η είσοδος σε ένα διαγωνισμό skating, ο Michael δεν το έβαλε κάτω.

Αντιθέτως, ξεκινάει ένα επικό ταξίδι, «στρολλάρωντας» μέσα σε μικρές και «άγριες» πόλεις της Αμερικής. Η ταινία αποπιεί φόρο τιμής στην φύση, την ελευθερία, την νεανική κουλτούρα και φυσικά το skateboarding.

Αλλά είναι ένα μίνι μάθημα για όλους μας, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις απορρίψεις της ζωής και δυναμικά να προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγκλονιστικό και κυρίως εμψυχωτικό.

Απόλαυσέ το εδώ.