Και είναι…. 100% Miley


«Καμία ηλικία, κανένα φύλο – θέλω όλοι να νιώθουν ίσοι».  H απόλυτη advocate των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ισότητας, ενώνει τις δυνάμεις της με το απόλυτο sportswear brand. Η Miley Cyrus λοιπόν, σχεδιάζει για πρώτη φορά, μια συλλογή για την Converse!

Η Miley αξιοποιεί την περσόνα της performer και το καθημερινό της στιλ δημιουργώντας παπούτσια και ρούχα που μπορούν να φορεθούν πάντα και παντού. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη “lifestyle” συλλογή που αντανακλά το προσωπικό της στιλ και τις επιρροές της.

«Η Converse δεν έχει όρια», αναφέρει. «Είναι ειλικρινής. Πάντα ταυτιζόμουν με τη Converse, επειδή είναι ένα brand που προσελκύει και αντιπροσωπεύει πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και τρόπους ζωής. Επιπλέον, είναι προσιτή».

Έπειτα από μήνες αναμονής και μικρά αποσπάσματα από τη συλλογή, η Miley έστησε ένα σκηνικό καλώντας μερικούς από τους μεγαλύτερούς της fans, διαφορετικών φύλων, εθνικοτήτων ή σωματότυπων να συμμετάσχουν στην παρουσίαση του lookbook της νέας της συλλογής. Οι φωτογραφίες της θρυλικής φωτογράφου Ellen Von Unwerth αποτυπώνουν την ενεργητική, τολμηρή και περιεκτική φύση της Miley.

«Σίγουρα είχα στο μυαλό μου τους φίλους και τους fans μου όταν δημιουργούσα τη συλλογή», αναφέρει. «Έβαλα στα σχέδια μου ό,τι αγαπούν σε εμένα και ότι αγαπώ σε εκείνους».

converse_miley_00.jpg

Είτε πρόκειται για τα Chuck Taylor All Star «Glitter», είτε για τα «Bandana», τα sneakers της συλλογής συνδυάζονται με κάθε διάθεση και στιλ.

converse_miley_000.jpg

Η συλλογή των sneakers της Miley Cyrus θα είναι διαθέσιμη από τις 3 Μαΐου αποκλειστικά στα καταστήματα Collective Αθήνας και Πάτρας.