Τι θα φορεθεί περισσότερο αυτή την χρονιά;


Είσαι μήπως εγγεγραμμένος στα newsletter όλων των μεγάλων sportswear brands για να μαθαίνεις από πρώτο χέρι όλες τις νέες κυκλοφορίες των νέων sneakers; Αν ναι, τότε είσαι τρελαμένος sneakerhead όπως κι εμείς.

Τα καλά νέα είναι ότι από τον κακό χαμό των sneakers που βλέπουμε να κυκλοφορούν στους δρόμους, με άλλοτε τέλεια σχέδια και άλλοτε… όχι τόσο τέλεια, μπορούμε τελικά και εμείς να αποφασίσουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Αν βέβαια από την άλλη, σε ενδιαφέρει να είσαι και λίγο μέσα σ’ όλα, τότε σίγουρα θα θέλεις να ξέρεις και τι είναι πιο “hot” αυτή την περίοδο.

Γιατί ΟΚ, at the end of the day θα βάλεις ό,τι σου αρέσει εσένα πραγματικά –όπως πρέπει να κάνουμε όλοι μας εξάλλου-, αλλά από την άλλη είναι καλό να γνωρίζεις και τις τάσεις, και αν κάποια απ’ αυτές πληρούν  τις προϋποθέσεις ώστε να θέλεις και να μπορείς να υποστηρίξεις κάποιο απ’ αυτά τα looks.

Με βάση λοιπόν, τις τάσεις της μόδας (τι έχουμε δει στις πασαρέλες) αλλά και της street style μόδας (τι φοριέται στους δρόμους δηλαδή), δες παρακάτω τα μεγαλύτερα trends στα sneakers για το 2018.

Χοντρές σόλες

5trendsonsneakers_01.jpg 

“Ugly” sneakers

5trendsonsneakers_02.jpg 

Επιστροφή των old school sneakers

5trendsonsneakers_03.jpg 

Φουτουριστικά σχέδια

5trendsonsneakers_04.jpg 

Jogging sneakers

5trendsonsneakers_05.jpg 

Κεντρική φωτό: Instagram @hypebeastkicks