Προετοιμάσου ψυχολογικά για τα πιο κουλ sneakers του IG


Μερικά από τα καλύτερα sneakers είδαμε να «παίζουν» αυτές τις ημέρες, στο Instagram. Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, και αυτό μας προκαλεί να θέλουμε να δούμε τι συμβαίνει στην γνωστή κοινωνική πλατφόρμα. Πολλοί είναι οι sneakerheads, απ’ όλο τον κόσμο οι οποίοι μέσα από τα προφίλ τους, μας παρουσιάζουν τα κουλ και ολοκαίνουργια μοντέλα sneakers που κυκλοφορούν.

Έτσι, κι εμείς μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα πιο hot αθλητικά παπούτσια της σεζόν και όχι μόνο! Πολλοί λάτρεις των sneakers μοιράζονται φωτογραφίες με μερικά από τα πιο σπάνια σχέδια, μέχρι και τα πιο «απλά», αλλά σίγουρα διαχρονικά.

Μέσα απ’ αυτές τις φωτογραφίες, καταλαβαίνουμε για άλλη μια φορά, πόσο δημιουργική μπορεί να γίνει η κοινότητα των sneakerheads, μέσα από τις εκπληκτικές φωτογραφίες που πολλοί χρήστες του IG τραβάνε, προκαλώντας και εμάς να κάνουμε το ίδιο.

Από τα Air Jordan 1 Retro High OG “Shadow”, τα πλέον popular, OFF–WHITE x Nike Air VaporMax “White” που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, μέχρι και τα διαχρονικά Converse Chuck Taylors, δες παρακάτω τα πιο κουλ sneakers στο Instagram, των τελευταίων ημερών.

https://instagram.com/p/BhdAUdXD1U4/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BheGrEjB3j0/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bhd5xGkDWDi/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bhqrj_sHFV_/?taken-by=t.mcfly

https://www.instagram.com/p/BheIQUYAvdN/?utm_source=ig_embed

https://instagram.com/p/BhewKoblh8H/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BgfyH2rl4qk/?taken-by=jmzet

https://www.instagram.com/p/BhmaVxRns1j/?taken-by=sbezzy22

https://www.instagram.com/p/BhtF3l3BDdH/?taken-by=jemuelwong

https://www.instagram.com/p/BhrY2XVnW8g/?taken-by=highsnobietysneakers

Φωτό: Instagram @jemuelwong