Sneakerheads of the world, get ready!


Με τόσα και τόσα teasers του Virgil Abloh στο Instagram, όπου όλο αυτό το διάστημα, δώριζε στους celebrity φίλους του (βλ. A$AP Rocky, Bella Hadid, Drake, Travis Scott κ.ά.) ένα ζευγάρι Nike Air Jordan 1, αφιερωμένα ειδικά σε αυτούς, τώρα ήρθε η στιγμή, να απολαύσουμε και εμείς αυτά τα σούπερ κουλ sneakers!

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, η Nike επιβεβαίωσε και επίσημα την συνεργασία του με το brand OFF-WΗΙΤΕ (καλλιτεχνικός διευθυντής του brand είναι ο Abloh), νέα που ενθουσίασαν ιδιαιτέρως τους φαν των δύο brands.

H πρώτη «φουρνιά» της πολυαναμενόμενης συνεργασίας έχει το δικό της θέμα με το όνομα “REVEALING,” και θα περιλαμβάνει τα θρυλικά μοντέλα του αθλητικού brand Air Jordan I, Nike Air Max 90, Nike Air Presto, Nike Air VaporMax και Nike Blazer Mid, τα οποία θα κυκλοφορήσουν κατά την διάρκεια της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Μιλάνο, τον Σεπτέμβριο.

Τα υπόλοιπα 5 sneakers (Nike Air Max 97, React Hyperdunk, Air Force 1, Zoom Vaporfly, όπως και τα Chuck Taylor All-Star τα οποία θα βγουν στην παραγωγή της μέσω της Converse), θα είναι μέρος ενός δεύτερου θεματικού part με το όνομα “GHOSTING,” αλλά όλα τα 10 νέα σχέδια θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο, παγκοσμίως.

«Στο μυαλό μου, είχα κάθε πιθανή εκδοχή και χρώμα ενός Air Force One. Οπότε που σε οδηγεί αυτό; Ήθελα να κάνω κάτι το οποίο αυτόματα σε κάνει να σταματήσεις να το κοιτάξεις», δήλωσε ο Abloh σε συνέντευξή του για το GQ.

Εικόνες των sneakers έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς μας, να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη ματιά του οράματος τoυ Virgil Abloh και της συνεργασίας του με την Nike.

collaboffwhitexnike_01.jpgcollaboffwhitexnike_02.jpgcollaboffwhitexnike_03.jpgcollaboffwhitexnike_04.jpgcollaboffwhitexnike_05.jpgcollaboffwhitexnike_06.jpgcollaboffwhitexnike_07.jpgcollaboffwhitexnike_08.jpgcollaboffwhitexnike_09.jpgcollaboffwhitexnike_10.jpg