Όλοι οι sneakerheads της Αυστραλίας μαζεύτηκαν εκεί!


Φυσικά και υπάρχουν συνέδρια και φεστιβάλ που αφορούν τα sneakers. Γιατί η «τάση» των αθλητικών παπουτσιών δεν πρόκειται πλέον τόσο για «τάση», όσο για μια διαχρονική αξία.

Το να φοράς το πιο πρόσφατο μοντέλο sneaker της Air Jordan ή της adidas ναι μεν, πρόκειται να σε στέψει ως έναν «οπαδό» της athleisure μόδας, αλλά το να έχεις δε, μια συλλογή που περιλαμβάνει σπάνια και συλλεκτικά μοντέλα αθλητικών παπουτσιών, σε καθιστά τον πιο πιστό και έμπειρο sneakerhead.

Λίγο και από τα δύο «είδη» πάντως, εμφανίστηκαν στο φετινό Sneaker Con στην Μελβούρνη. Τα… λοκάλια της γνωστής πόλης λοιπόν, φόρεσαν τον καλύτερό τους εαυτό ή μάλλον τα καλύτερα και πιο κουλ sneakers της ντουλάπας τους και παρευρέθηκαν στον εν λόγω θεσμό.

Πολύ χρώμα «έπαιξε» στα sneakers των stylish παρευρισκόμενων, κάτι που σίγουρα προσέφερε μια ευχάριστη νότα στις εμφανίσεις τους.

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα που είδαμε; Τα Air Jordan IV (τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα Hender Scheme kicks, ένα ζευγάρι χρωματιστά vintage Nike Air Prestos και φυσικά τα εντυπωσιακά Nike ACG Zoom Terra Sertig ’16.

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, οπότε απόλαυσε παρακάτω τα καλύτερα sneakers που είδαμε στο convention.

sneakercon_mebourne_ss17_01.jpgsneakercon_mebourne_ss17_02.jpgsneakercon_mebourne_ss17_03.jpgsneakercon_mebourne_ss17_10.jpgsneakercon_mebourne_ss17_11.jpgsneakercon_mebourne_ss17_12.jpgsneakercon_mebourne_ss17_4.jpgsneakercon_mebourne_ss17_5.jpgsneakercon_mebourne_ss17_6.jpgsneakercon_mebourne_ss17_7.jpgsneakercon_mebourne_ss17_8.jpgsneakercon_mebourne_ss17_9.jpg