Δες τώρα την νέα συλλογή του σημαντικού σχεδιαστή μόδας για το εξίσου σημαντικό sportswear brand


Nike: ένα από τα πιο σημαντικά και παγκοσμίως γνωστά brand αθλητικών ειδών. Riccardo Tisci: ένας από τους πιο καταξιωμένους, ριζοσπαστικούς και εφευρετικούς σχεδιαστές μόδας.

Όταν έχεις να κάνεις λοιπόν με experts, ο καθένα στο είδος τους, τότε πρέπει να περιμένεις κάτι εκπληκτικό. Και εκπληκτική θα βρεις και εσύ την νέα συλλογή του Tisci (σ.σ: καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy) για την Nike. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ούτε θα είναι και η τελευταία –ελπίζουμε. Δεν είναι πάλι η πρώτη φορά που η συλλογή θα μας αφήσει άναυδους. Αλλά είναι η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής εμπνέεται από το Rio de Janeiro. O Τisci για αυτή την συλλογή «παίρνει» τα κύματα από τις αδυσώπητες θάλασσες του Rio και τα μετατρέπει σε συναρπαστικά αθλητικά παπούτσια. Είναι κάτι διαφορετικό απ’ότι έχεις δει μέχρι τώρα; Ναι. Είναι κάτι που θα θέλεις στην συλλογή σου; Φυσικά. Είναι κάτι που μπορείς να αποκτήσεις; Από τις 8 Δεκεμβρίου στο επίσημο site του brand. Aν προλάβεις.

Δες παρακάτω την συλλογή.

nikexriccardotisci-new-collection16-01.jpgnikexriccardotisci-new-collection16-02.jpgnikexriccardotisci-new-collection16-03.jpgnikexriccardotisci-new-collection16-04.jpg