Απόδειξη ότι η «τάση» των sneakers ήρθε για να μείνει


Είτε είσαι ο απόλυτος sneakerhead είτε όχι, δεν γίνεται να μην υπάρχει στην ντουλάπα σου ένα ζευγάρι sneakers. Γιατί πέρα από το στιλ και το swag που σου προσφέρει ένα τέτοιο παπούτσι, σου προσφέρει και status. Έτσι, είναι τα πράγματα πλέον οπότε πρέπει και εσύ να μπεις στην ίδια λογική. Και ποιος καλύτερος τρόπος από το να εμπνευστείς για το στιλ που θέλεις να φορέσεις και εσύ, αν όχι από την μόδα του δρόμου; Και μιας και πρόσφατα ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, τότε σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο street style της Πόλης του Φωτός.

Και αυτό για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί το Παρίσι και το στιλ των Παριζιάνων ανδρών και γυναικών είναι αξεπέραστο –πώς να το κάνουμε- και δεύτερον –και σημαντικότερο-, γιατί αυτή την φορά οι Γάλλοι sneakerheads απέδειξαν ότι είναι τα πιο… junkies του sportswear στιλ. Υπήρξε σοβαρό heat στους δρόμους του Παρισιού λοιπόν καθώς εκεί τελικά παρέλασαν τα πιο hot sneakers της σεζόν.

Ετοιμάσου λοιπόν να δεις μερικά από τα πιο exclusive μοντέλα από την Nike, sneakers από την συλλογή της adidas με τον Rick Owens, τα Υ-3 και φυσικά τα λατρεμένα από όλους Yeezy 350 Boost.

paris-sneaker-street-style-01.jpgparis-sneaker-street-style-02.jpgparis-sneaker-street-style-03.jpgparis-sneaker-street-style-04.jpgparis-sneaker-street-style-05.jpgparis-sneaker-street-style-06.jpgparis-sneaker-street-style-07.jpgparis-sneaker-street-style-08.jpgparis-sneaker-street-style-09.jpgparis-sneaker-street-style-10.jpg