Εάν αναρωτιόσουν που θα βρεις τα τελευταία μοντέλα sneakers των πιο γνωστών brands, τώρα ξέρεις.


Photo Credits: Νικόλας Κομίνης

Γενικά, είμαι φαν του sportswear στιλ. Από πάντα δηλαδή. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι μεγάλωσα σε μια περίοδο όπου τα All Star της Converse ήταν το must have παπούτσι της εποχής, αλλά η αλήθεια είναι ότι από τότε, μου μπήκε το μικρόβιο ως προς τα πάντα… ψαγμένα sneakers.

Τα καλά νέα είναι ότι εδώ και μερικά χρόνια, η τάση των sneakers έχει αναβιώσει. Έτσι, αυτά μπήκαν και πάλι στην ζωή μας ή καλύτερα στις ντουλάπες μας, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη για αυτό! Και, σαν απαιτητική sneakerhead που είμαι, πρέπει να ξέρω ότι το μέρος που αγοράζω τα αθλητικά μου παπούτσια είναι πλήρως ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και με τις πιο πρόσφατες συλλογές, συνεργασίες κτλ, όλων των γνωστών brands.

Ευτυχώς για εμένα –και για εσένα– υπάρχουν τα KIX Stores. Μια αλυσίδα καταστημάτων φτιαγμένη από πραγματικούς sneaker lovers, για αληθινούς sneaker lovers.

Τα καταστήματα ΚΙΧ (το όνομα προκύπτει από την λέξη “kicks”- αργκό που χρησιμοποιούν όλοι οι sneakerheads για τα αθλητικά παπούτσια) είναι άμεσα συνδεδεμένα με την urban κουλτούρα, παρουσιάζοντας πάντα συλλεκτικά και επιλεγμένα μοντέλα από τα πλέον δημοφιλή brands όπως Converse & Converse by John Varvatos, Nike, Adidas, New Balance, Puma και πολλά άλλα.

Εγώ επισκέφθηκα πρόσφατα το κατάστημα KIX στην Κηφισιά και μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι σαν φανατική και απαιτητική καταναλώτρια sneakers που είμαι, μπορώ πλέον να μείνω ήσυχη. Και αυτό γιατί στα KIX Stores, μπορώ να βρω εκείνα τα ιδιαίτερα κομμάτια και μοντέλα sneakers, που δεν υπάρχουν σε αντίστοιχα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Επίσης, τις συλλογές των super sneakers συμπληρώνουν αξεσουάρ, όπως σούπερ μοντέρνα σακίδια Mi-Pac, καπέλα New Era και κάλτσες Happy Socks

kixstores_01.jpg
H νέα και αναβαθμισμένη έκδοση του All Star, το Chuck Taylor II, με την σόλα lunarlon

kixstores_02.jpg
H συλλογή της Converse με το βραζιλιάνικο brand, PatBo

kixstores_04.jpg
Η σειρά "Brea" περιλαμβάνει γυναικεία All Star, με λεπτομέρειες από γούνα 

kixstores_05.jpg
"Create your own": Οι καλλιτέχνες της Converse ζωγραφίζουν τα παπούτσια σου

kixstores_5.jpg

Converse by John Varvatos

kixstores_03.jpg 

kixstores_06.jpg

Η σειρά "Metallics" της Converse 

kixstores_07.jpg

Η exclusive σειρά της "Converse Shield Canvas" που διαθέτει ύφασμα ανθεκτικό στο νερό (water resistant) 

kixstores_08.jpg

Converse x Andy Warhol  

kixstores_09.jpg 

kixstores_10.jpg 

kixstores_11.jpg

Τα ΚΙΧ Stores διαθέτουν και άλλα brands όπως Nike, Adidas, New Balance, Asics κ.ά.

kixstores_12.jpg 

kixstores_13.jpg


Καταστήματα ΚΙΧ Concept Stores:

Κηφισιά:  Παναγίτσας 8, Κηφισιά, τηλ. : 210 8010113
Γλυφάδα: Αγγ.Μεταξά 34, τηλ.: 210 8985407
Χαλάνδρι: Χαϊμαντά 19,  τηλ.: 210 6890246