Beatles και Vans ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια συλλογή footwear με μοναδικά artworks


H Vans και το “Off the Wall” spirit συναντούν τη μεγαλύτερη μπάντα όλων των εποχών, σε μια συνεργασία που θα μείνει στην ιστορία.

Beatles και Vans ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια συλλογή footwear με μοναδικά artworks, εμπνευσμένα από το θρυλικό δίσκο και την ομώνυμη ταινία των σκαθαριών ‘Yellow Submarine’.


Το Yellow Submarine, που κυκλοφόρησε το 1968, αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό καλής μουσικής και μοναδικού artwork, που ζωντανεύει σε τέσσερα μοντέλα Vans Classics. Πρόκειται για μια συνεργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας σχέδια και χρώματα που προέρχονται απευθείας από το εξώφυλλο του album.

Η αυθεντική σιλουέτα του Sk8-Hi επανεκδίδεται με διαφορετικό artwork σε κάθε πλευρά, περιλαμβάνοντας και τα τέσσερα πορτρέτα των Fab Four της ταινίας. Το κλασικό Slip-On απεικονίζει παιχνιδιάρικες σκηνές από το Sea of Monsters με λεπτομέρειες από το θαλασσινό βυθό (artwork που συνεχίζεται από το ένα παπούτσι στο άλλο.) Τη συλλογή ολοκληρώνουν τα Era και Authentic, με το Era να απεικονίζει σκηνή με την μπάντα σε ένα θεαματικό κήπο και το Authentic με τυπωμένο το θρυλικό “All you need is Love”. Όλα τα παπούτσια της συλλογής έρχονται σε συλλεκτικά κουτιά, έχουν custom artwork στους πάτους, ενώ κάποια διαθέτουν custom labels στη γλώσσα του παπουτσιού.

H συλλογή της Vans “Beatles Yellow Submarine” αναμένεται συναρπαστική και είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει και θα επηρεάσει τους λάτρεις της μουσικής, της τέχνης και της pop κουλτούρας παγκοσμίως.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα official Vans stores και σε επιλεγμένα καταστήματα, το Μάρτιο.