Η Sneak Aces, ελληνικό streetwear brand, ανακοινώνει επίσημα την κυκλοφορία και διαθεσιμότητα του Fullfit...


Η Sneak Aces, ελληνικό streetwear brand, ανακοινώνει επίσημα την κυκλοφορία και διαθεσιμότητα του Fullfit™, ενός long hoodie κατασκευασμένο ειδικά για λάτρεις του snowboard και άλλων extreme sports.

Φτιαγμένο από ύφασμα με περισσότερη περιεκτικότητα πολυεστέρα για να βρέχεται λιγότερο και να στεγνώνει πιο εύκολα και με μήκος που φτάνει σχεδόν ως το γόνατο, το συγκεκριμένο Hoodie είναι ιδανικό για extreme sports και αντίξοες συνθήκες.

Κουκούλα που κλείνει σε σχήμα “Χ” για να καλύπτει τον λαιμό, ειδικές τσέπες με φερμουάρ που διαχειρίζονται εύκολα ακόμα και φορώντας γάντια, τσέπη για MP3/κινητό με μεταλλική οπή για τα ακουστικά, αλλά και ένα επιβλητικό design, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το  Fullfit™ ένα ξεχωριστό φούτερ.

Τόσο για άτομα με ενεργή ενασχόληση με extreme sports, όσο και για τον casual stylish τύπο που θέλει να το φορέσει τόσο στο σπίτι του όσο και στο δρόμο, είναι ένα προϊόν διαφορετικό, που δείχνει πως οι Ελληνικές εταιρίες δεν θέλουν να μένουν στα τετριμμένα και στα συμβατικά, αλλά να καινοτομούν και να ξεχωρίζουν.

Το Fullfit™ κυκλοφορεί σε 3 χρωματικούς συνδιασμούς, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, και μπορείτε να το προμηθευτείτε από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, www.sneakaces.com ή από το κατάστημα της στο Χαλάνδρι, Ηρώων Πολυτεχνείου 10.

Περισσότερες πληροφορίες - http://fullfit.sneakaces.com - Φωτογραφίες: Panos Georgiou