Και πωλείται σε μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών.


Σε τοστιέρα φαίνεται πως μετατράπηκε το Xbox Series S, αν θέλετε κι εσείς το τοστάκι σας με το χαρακτηριστικό logo της κονσόλας gaming! Πιο συγκεκριμένα, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, η Walmart, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της την επίσημη τοστιέρα Xbox, με τη συσκευή να διαθέτει έξι ρυθμίσεις ψησίματος, ανάλογα με το επίπεδο φρυγανίσματος που επιθυμεί ο καθένας.

Η συσκευή μπορεί να ψήσει ταυτόχρονα δύο φέτες ψωμιού, ενώ διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης και ψηφιακή LED ένδειξη της αντίστροφης μέτρησης. Φυσικά, το χαρακτηριστικό που κάνει τη συσκευή κουζίνας να ξεχωρίζει είναι ότι αυτή δημιουργεί το logo του Xbox πάνω στα ψωμάκια!

Η εξωτερική εμφάνιση της τοστιέρας βασίζεται στο σχεδιασμό του Xbox Series S, με έξτρα λαστιχένια ποδαράκια για να μην μετακινείται. Η τοστιέρα διαθέτει και άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως ειδική λειτουργία για κατεψυγμένα τοστ που θέλουν ξεπάγωμα, αποσπώμενο δίσκο για τα ψίχουλα και αυτόματο κεντράρισμα των φετών.

Η τιμή της στις ΗΠΑ ανέρχεται σε $39.99. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ωστόσο αν θα γίνει διαθέσιμη και στην Ελλάδα ή γενικότερα σε άλλες χώρες.