Και αυτό συνέβη μάλιστα για τρία διαφορετικά επιτεύγματα του αγαπημένου video game!


Στη λίστα του Guinness World Records κατάφερε να μπει το GTA 6 πριν καν κυκλοφορήσει, ένα μόλις εικοσιτετράωρo αφού η Rockstar Games αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του μαζί με το πολυαναμενόμενο trailer. Και αυτό συνέβη μάλιστα για τρία διαφορετικά επιτεύγματα του αγαπημένου video game, που αναμένεται να ταράξει τα νερά της αγοράς το 2025 που θα έχουμε την ευκαιρία να το αποκτήσουμε.

Πιο συγκεκριμένα, το Guinness World Records δημοσιοποίησε διάφορα ρεκόρ που σχετίζονται με το trailer του παιχνιδιού, το οποίο όπως τονίζει «έχει γίνει το πιο περιζήτητο βίντεο από την κυκλοφορία του trailer του Grand Theft Auto V πριν από 12 χρόνια».

Έτσι, το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το πιο δημοφιλές gaming reveal trailer στο YouTube για τις πρώτες 24 ώρες, με 90,421,491 views, αλλά και το gaming trailer με τα περισσότερα likes όλων των εποχών στο YouTube. Αυτά ανέρχονταν σε 8.9 εκατομμύρια likes μόνο μέσα στις πρώτες 24 ώρες.

Το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε επιπλέον το πιο επιτυχημένο βίντεο όλων των εποχών στην ιστορία του YouTube όσον αφορά τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του (με εξαίρεση τα βίντεο κλιπ μουσικών κομματιών).

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, δηλαδή τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο θα είναι σίγουρα κάποια στιγμή μέσα στο 2025.