Τι ετοιμάζει το δημοφιλές video game;


Το trailer του Fortnite Festival μοιράστηκε το αγαπημένο video game της νεολαίας και όχι μόνο, του Fortnite, που δεν είναι άλλη από μια music-based εμπειρία μέσα στον θαυμαστό του κόσμο. Και σε αυτό θα δούμε απ’ ό,τι φαίνεται τον Weeknd ως headliner.

Από το Rock Band studio της Harmonix, το Festival θα επιτρέπει στους παίκτες να πατούν σε νότες όσο παρακολουθούν έναν καλλιτέχνη onscreen, έχοντας τη δυνατότητα να παίζουν παράλληλα σε μια μπάντα με τους φίλους τους ή να βγαίνουν solo onstage. Το Festival θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου στο Fortnite και μπορείτε εδώ να δείτε το σχετικό trailer, στο οποίο ακούγεται το “Take My Breath”.

Για όσους δεν γνωρίζουν και πάρα πολλά για το Fortnite, αυτό ξεκίνησε ως battle royale game, όμως πρόσφατα ανακοίνωσε την επέκταση του creative mode του, παρουσιάζοντας νέες in-game εμπειρίες. Μερικές από αυτές είναι το Rocket Racing, το Lego Fortnite και το προαναφερθέν Fortnite Festival.

Το Fortnite έχει χτίσει και με το παραπάνω τη φήμη του σε crossover μουσικά events τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας μάλιστα συναυλίες των Travis Scott, Ariana Grande, Kid Cudi, Marshmello και Eminem μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Έχει υπάρξει επίσης η πλατφόρμα την οποία χρησιμοποίησαν οι Dominic Fike και J Balvin για την πρεμιέρα νέων κομματιών τους, όσο οι ίδιοι βρίσκονταν επί σκηνής στο game.