Το πολυαναμενόμενο video game έρχεται γεμάτο γκάζια το 2025!


Δέκα ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για τη δημιουργία του, όμως το Grand Theft Auto VI μοιάζει να είναι έτοιμο για ακόμα περισσότερα γκάζια και περιπέτεια με το official trailer του να σκάει τελικά μία ημέρα νωρίτερα από όταν το περιμέναμε. Το νέο entry στο θρυλικό Grand Theft Auto franchise αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 και με την πρώτη γερή ματιά σε αυτό είναι καιρός για να ξεκινήσει και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση!

Το trailer ανοίγει με το keyboard intro του “Love Is a Long Road” του Tom Petty, παρουσιάζοντας έναν νέο θηλυκό χαρακτήρα με το όνομα Lucia που φορά πορτοκαλί ολόσωμη στολή. Επιπλέον, βλέπουμε μια ανανεωμένη Vice City, με αμμουδερές παραλίες, γιγαντιαίους ουρανοξύστες και άλλα χαρακτηριστικά που θα εντυπωσιάσουν, ενώ η Rockstar δίνει στη συνέχεια μια γερή γεύση από φωτογραφίες από in-game social media livestreams, news reports, ληστείες, αλιγάτορες μέσα σε supermarkets και πολλά ακόμη.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand Theft Auto VI είναι για την ώρα άγνωστη. Το  game μπήκε σε διαδικασία development το 2022 και η παραγωγή του έπεσε θύμα ενός τεραστίων διαστάσεων leak την ίδια χρονιά. Το προηγούμενο entry στη σειρά, Grand Theft Auto V, κυκλοφόρησε το 2013.