Η συνεργασία μεταξύ Eminem και Fortnite σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για το επιτυχημένο game, αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα cross-overs στην ιστορία του.


Στο Fortnite φαίνεται πως μπαίνει ο Eminem, με την Epic Games να επιβεβαιώνει ότι εκείνος θα εμφανιστεί στο επερχόμενο "Big Bang" event του. Έτσι, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν διάφορα σχετικά skins, μεταξύ των οποίων και ένα για να μεταμορφωθούν στον θρυλικό Slim Shady!

Η συνεργασία μεταξύ Eminem και Fortnite σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για το επιτυχημένο game, αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα cross-overs στην ιστορία του. Πιο συγκεκριμένα, ο Eminem είναι προς το παρόν ο μοναδικός καλλιτέχνης που εμφανίζεται στο Icon Radio στο Fortnite, γεγονός που υπήρξε κομβικό tease για αυτή τη μοναδική συνεργασία.

Τον Eminem θα δούμε στο κατάστημα του Fortnite από τις 29 Νοεμβρίου και τρεις διαφορετικές εκδοχές του rapper θα είναι διαθέσιμες για αγορά: οι Rap Boy, Slim Shady και Marshall Never More.

Επιπλέον, η μουσική του Eminem θα κυριαρχίσει στο event που θα ολοκληρώσει το Chapter 4 του Fortnite. Αυτό έρχεται στις 2 Δεκεμβρίου.

Δείτε το teaser που μοιράστηκε ο ίδιος και μερικές εικόνες από τα skins του που διέρρευσαν πρόωρα: