Ένα προνόμιο για τους Premium συνδρομητές, που θα κάνει την εφαρμογή ακόμα πιο ελκυστική.


Τα δικά του παιχνίδια φαίνεται πως αποκτά το YouTube, τα οποία και θα μπορείτε να παίζετε χωρίς download στο μέσο της επιλογής σας. Η νέα αυτή προσθήκη θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τους Premium συνδρομητές, και αναμένεται να κάνει την εφαρμογή ακόμα πιο ελκυστική στο κοινό.

Τα Playables – όπως και θα ονομάζονται – βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε beta στάδιο και είναι διαθέσιμα από την Google μόνο για μια επιλεγμένη ομάδα συνδρομητών του YouTube Premium σε πειραματικό επίπεδο. Η σταδιακή επέκταση της πρόσβασης σε περισσότερους χρήστες θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η Google θα κάνει τα Playables ευρέως διαθέσιμα πριν τις 28 Μαρτίου του 2024, προσφέροντας gaming, απευθείας μέσα από την εφαρμογή του YouTube. Η χρήση της υπηρεσίας θα μπορεί να γίνεται δίχως download και αυτή θα διαθέτει τη δική της ξεχωριστή ενότητα με άλλο περιεχόμενο στην αρχική σελίδα του YouTube.

Η άφιξη των Playables έρχεται όσο το YouTube καταπολεμά τη χρήση των ad blockers, επιθυμώντας να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους συνδρομητές του Premium.