Ποιες προσφορές φέρνει η Microsoft για το Xbox οικοσύστημα αυτή τη χρονιά;


Ανακοινώθηκαν από τη Microsoft οι φετινές προσφορές και εκπτώσεις για το οικοσύστημα του Xbox στα πλαίσια της Black Friday του 2023, οι οποίες και ξεκινούν από τις 17 Νοεμβρίου. Έτσι, οι gamers θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την περίοδο για να ανανεώσουν τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ τους, αλλά και τις ίδιες τις Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες τους.

Η εταιρία γνωστοποίησε όλα όσα ετοιμάζει για την Αμερικανική αγορά, χωρίς να δοθούν συγκεκριμένες πληροφορίες για τα μέρη μας. Όσον αφορά ωστόσο τις εκπτώσεις των ψηφιακών παιχνιδιών στο Microsoft Store, θα δούμε περισσότερα από 1000 παιχνίδια διαθέσιμα σε προσφορά, με έως και 65% μειωμένες τιμές. Μερικοί από τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι είναι τα παιχνίδια Halo Infinite, Minecraft Legends, Forza Horizon 4, Forza Horizon 5, Microsoft Flight Simulator και Sea of Thieves. Παράλληλα, προσφορές θα υπάρχουν και σε σημαντικές φετινές κυκλοφορίες, όπως τα Diablo 4, Assassin’s Creed Mirage, Starfield, EA Sports FC24, κ.α.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως σε μειωμένες τιμές θα πωλούνται και τα Xbox Series X και Xbox Series S, τα οποία θα είναι διαθέσιμα με 50 δολάρια έκπτωση στα καταστήματα. Οι προσφορές αυτές θα ισχύουν ακόμη και για bundles με παιχνίδια.

Ακολουθούν αναλυτικά οι προσφορές του Xbox για την περίοδο του Black Friday, εν αναμονή των εγχώριων ανακοινώσεων:

Από τις 17 Νοεμβρίου:

Εκπτώσεις έως 50% σε επιλεγμένα ψηφιακά παιχνίδια

Εκπτώσεις έως 65% σε επιλεγμένα παιχνίδια των Xbox Game Studios

Εκπτώσεις έως 67% σε επιλεγμένα PC παιχνίδια

Από τις 18 Νοεμβρίου:

Έκπτωση $50 σε επιλεγμένες Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες

Έκπτωση $10 σε επιλεγμένα Xbox Wireless Controllers

Από τις 23 Νοεμβρίου:

Δωρεάν χάραξη σε όλα τα Xbox Elite Wireless Controller Series 2 από το Xbox Design Lab

Δείτε τη λίστα με τις εκπτώσεις όλων των παιχνιδιών των Black Friday Sales του Xbox.