Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στον διαγωνισμό που τρέχει και για την Ελλάδα και διεκδικήστε το πρώτο φαγώσιμο χειριστήριο!  


Τη διεξαγωγή ενός λαχταριστού διαγωνισμού ανακοίνωσαν οι Microsoft και Xbox, μιας που αυτός περιλαμβάνει το πρώτο φαγώσιμο χειριστήριο Xbox στην ιστορία της παιχνιδομηχανής! 

Πρόκειται φυσικά για μια νέα διαφημιστική καμπάνια στα πλαίσια της κυκλοφορίας της ταινίας Wonka, για την οποία η Microsoft κατασκεύασε ένα και μοναδικό σοκολατένιας όψης Xbox Series X, μαζί με ένα μπορντό Xbox χειριστήριο αλλά και ένα ακόμη χειριστήριο που είναι φτιαγμένο από σοκολάτα και μπορείτε να το φάτε! Το χειριστήριο είναι φτιαγμένο από «100% αγνή σοκολάτα γάλακτος» και είναι τυλιγμένο σε χρυσό περιτύλιγμα όπως ακριβώς οι σοκολάτες από το εργοστάσιο Wonka!

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός και στην Ελλάδα επομένως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να διεκδικήσετε το ευφάνταστο και άκρως συλλεκτικό δώρο.

Δείτε φωτογραφίες της συλλεκτικής σοκολατένιας κονσόλας: 

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε follow και retweet με το hashtag που θα βρείτε πιο κάτω. 

Η ταινία Wonka αποτελεί το prequel της ταινίας Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας του 2004 και σε αυτήν θα δούμε ως πρωταγωνιστή τον Timothee Chalamet, στον ομώνυμο ρόλο του Γουίλι Γουόνκα. Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Paul King, σκηνοθέτης και σεναριογράφος των επιτυχημένων ταινιών Paddington, ενώ το σενάριο υπογράφει μαζί με τον Simon Farnaby.

Βασισμένο στο βιβλίο Charlie and the Chocolate Factory του εμβληματικού Roald Dahl, το φιλμ θα εστιάζει στο πώς ο Wonka έγινε η εκκεντρική φιγούρα που γνωρίζουμε σήμερα.

Το πλήρες cast της ταινίας περιλαμβάνει τους Calah Lane, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, Hawkins, Rowan Atkinson, Jim Carter, Olivia Colman, Natasha Rothwell, Rich Fulcher, Rakhee Thakrar, Tom Davis και Kobna Holdbrook-Smith.

Η ταινία Wonka αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2023.