Και έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ streamer στην πλατφόρμα του Kick.


Το ρεκόρ του πιο ξάγρυπνου streamer στην πλατφόρμα του Kick έσπασε πρόσφατα ο χρήστης "Gifted Prime", ο οποίος και προχώρησε στο μεγαλύτερο σε διάρκεια livestream όπου ο streamer έμεινε ξύπνιος στην ιστορία της πλατφόρμας. Το ρεκόρ που σημείωσε είχε μάλιστα μεγάλη διαφορά από τον προηγούμενο streamer που το είχε καταφέρει. 

Ο εν λόγω streamer κατάφερε να παραμείνει ξύπνιος και λειτουργικός για 164 ώρες σε ζωντανή μετάδοση παίζοντας GTA Online. Με άλλα λόγια, για τέσσερις μόλις ώρες, ο ίδιος θα είχε συμπληρώσει μια εβδομάδα αδιάκοπου παιχνιδιού.

Μιλώντας σε stream του, ο Gifted Prime δήλωσε πως αυτή ήταν η 4η προσπάθειά του να σπάσει το ρεκόρ και ότι στις προηγούμενες τρεις κατάφερε να μείνει άυπνος για 89, 105 και 90 ώρες αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια του livestream στο οποίο έσπασε το ρεκόρ, στο πλευρό του βρέθηκε για λίγο και ο προηγούμενος κάτοχός του, ο "ThisFudginGuy". Εκείνος είχε καταφέρει να μείνει ξύπνιος για 137 ώρες.

Δείτε απόσπασμα από το livestream:

Αυτού του είδους τα challenges είναι φυσικά μια συνήθεια που καλό είναι να αποφεύγεται, μιας που οι συνεχόμενες ημέρες χωρίς ύπνο μπορούν να δημιουργήσουν πληθώρα προβλημάτων. Πιο συγκεκριμένα, ο ανεπαρκής ύπνος αυξάνει τον κίνδυνο για διαβήτηκαρδιακές νόσουςπαχυσαρκία και κατάθλιψη.