Η θρυλική κονσόλα επιστρέφει στην αγορά, με διάφορα παιχνίδια και τιμή-έκπληξη!


Επιστρέφει σχεδόν μισό αιώνα μετά στο εμπόριο η θρυλική κονσόλα Atari 2600, η οποία και πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά μέσα από τη συνεργασία της Atari και της publishing εταιρίας Plaion. Οι δύο εταιρίες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κυκλοφορήσουν το Atari 2600+, ως μία «σύγχρονη πιστή αναδημιουργία» της πρώτης κονσόλας με μία τιμή άκρως φιλική προς τους gamers, αφού αυτή αγγίζει μόλις τα 130 δολάρια.

Το Atari 2600 κυκλοφόρησε το μακρινό 1977 στις ΗΠΑ, σημειώνοντας τότε τεράστια επιτυχία και βάζοντας το gaming για τα καλά στις ζωές των Αμερικανών πολιτών. Η νέα έκδοση της κονσόλας θα γίνει διαθέσιμη αυτόν τον Νοέμβριο και μπορείτε να κάνετε ήδη προπαραγγελία.

Τα παιχνίδια Adventure, Combat, Dodge 'Em, Haunted House, Maze Craze, Missile Command, Realsports, Volleyball, Surround, Video Pinball και Yars' Revenge φαίνεται πως θα είναι ήδη εγκατεστημένα στην κονσόλα.

Σύμφωνα με την Atari, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν την κονσόλα με HDMI, ενώ αυτή θα υποστηρίζει και widescreen λειτουργία για τις τωρινές κονσόλες. Μέσα στο πακέτο θα βρίσκεται η κονσόλα μαζί με το CX40+ Joystick και μία κασέτα με τα 11 παιχνίδια προεγκατεστημένα.

Η κονσόλα είναι 20% μικρότερη από την πρώτη έκδοση και δουλεύει με USB.

Το Atari 2600+ θα γίνει διαθέσιμο στις 17 Νοεμβρίου παγκοσμίως.