Τι μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν αν είστε συνδρομητές του PlayStation Plus Essential


Διαθέσιμα έγιναν από χθες (4/7) τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential για τον Ιούλιο. Πιο συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι πλέον ελεύθερες για δωρεάν download για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας.

Έτσι, μέχρι και τις 31 Ιουλίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το φοβερό Call of Duty: Black Ops Cold War, το νεότερο δηλαδή κεφάλαιο των Black Ops παιχνιδιών του franchise που κυκλοφόρησε το 2020. Το PS Plus παρέχει το cross-gen πακέτο, που περιλαμβάνει τόσο την PS4 όσο και την PS5 έκδοση, καθώς και το πακέτο όπλων Confrontation και ένα skin για τον Captain Price.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν ακόμη πρόσβαση και στο Alan Wake Remastered, ενός αφηγηματικού horror game για το Xbox 360, το sequel του οποίου έρχεται μάλιστα σύντομα.

Τέλος, το Plus παρέχει στους χρήστες και το Endling - Extinction is Forever, ένα indie παιχνίδι στο οποίο καλούνται να σώσουν μια μαμά αλεπού και τα τρία μικρά της.

Εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προβλεπόμενης περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο η συνδρομή διατηρείται ενεργή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Ιούλιο του 2023:

Call of Duty: Black Ops Cold War | PS4, PS5

Alan Wake Remastered | PS4, PS5

Endling - Extinction is Forever | PS4, PS5