Δείτε το σχετικό video, ενόψει του Soul Fighter event


Ένα mode στο League of Legends παρουσίασε η Riot Games ενόψει του επικείμενου Soul Fighter event του καλοκαιριού, στο οποίο οι παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού θα μπορούν να συμμετέχουν σε γρήγορα matches στο Summoner's Rift. Το mode ονομάζεται Arena και θα προσφέρει τη δυνατότητα για 2v2 ματσάκια με τέσσερις ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις ομάδες θα χωρίζονται ανά δύο Champions και θα έρχονται αντιμέτωπες στο χάρτη του LOL. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το επίσημο blog της Riot Games, με τον επικεφαλής του σχεδιασμού, Daniel "Riot Maxw3ll" Emmons να δηλώνει: «Πρόκειται για ένα mashup του League of Legends και του Teamfight Tactics, που επικεντρώνεται στο να σας βάλει στη δράση πιο γρήγορα και να σας αναγκάσει να ανταποκριθείτε σε τεράστια power ups, όσο θα μπορείτε παράλληλα να δοκιμάσετε διάφορα πράγματα που δεν βγάζουν κανένα νόημα!».

Το νέο mode του παιχνιδιού δίνει με άλλα λόγια την ευκαιρία στους παίκτες να διασκεδάζουν χωρίς να είναι απαραίτητη η ακολουθία συγκεκριμένης στρατηγικής. Στην αρένα θα μπορεί κανείς να εισέλθει με έναν φίλο δημιουργώντας ομάδα ή μέσα από το queue του παιχνιδιού με τυχαίους gamers.

Κάθε match του παιχνιδιού διαθέτει πολλούς γύρους και σε κάθε έναν από αυτούς, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν διάφορα βοηθητικά αντικείμενα για τον αγώνα. Η κάθε ομάδα έχει τη δική της αποκλειστική health bar που μειώνεται με κάθε ήττα.

Το mode έρχεται με πολλές ακόμη αλλαγές, ενώ έχουν προστεθεί και χαρακτηριστικά από το TFT.

Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω.