Η Nintendo είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη πριγκίπισσα του Mushroom Kingdom


Την κυκλοφορία ενός solo video game για την πριγκίπισσα Peach ανακοίνωσε η Nintendo, χαρίζοντας επιτέλους στην αγαπημένη πριγκίπισσα του Mushroom Kingdom τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα περιπέτεια. Το παιχνίδι, το οποίο δεν λάβει ακόμη τελικό τίτλο, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct της 21ης Ιουνίου, μαζί με ένα σύντομο teaser.

Το teaser παρουσιάζει την Peach να εξερευνά έναν πολύχρωμο κόσμο που μοιάζει αρκετά με θεατρική σκηνή. Στο πλευρό της έχει ένα από τα χαρακτηριστικά αστεράκια του franchise που τη βοηθά να πολεμήσει τους εχθρούς που συναντά, αλλά και να λύσει γρίφους. Το παιχνίδι φαίνεται να είναι μια παραγωγή 2,5D side-scrolling platformer.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που φαίνεται πως θα δούμε στο παιχνίδι δεν είναι άλλη από τη δυνατότητα της Peach να μεταμορφώνεται, αλλάζοντας τα ρούχα της. Αυτή γίνεται ήδη εμφανής από το trailer.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 για το Nintendo Switch και πρόκειται μόλις για το δεύτερο solo παιχνίδι για την αγαπημένη χαρακτήρα, μετά το Super Princess Peach για το Nintendo DS από το μακρινό 2005. Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, σύντομα.