Όσα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα φορητή κονσόλα της Sony που αναμένεται να σπάσει ταμεία


Επιβεβαιώθηκε από τη Sony και το PlayStation Showcase 2023 η κυκλοφορία ενός νέου φορητού PlayStation, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα μερικά πρώτα πλάνα και πληροφορίες από την κονσόλα που ως συνήθως αναμένεται να σπάσει ταμεία στον κόσμο του gaming.

Ο κολοσσός της εν λόγω βιομηχανίας σύστησε τη νέα αυτή προσθήκη στην οικογένεια του PS5 με την κωδική ονομασία Project Q. Το handheld PlayStation δεν  θα είναι ωστόσο διάδοχος των προκατόχων του PSP και PS Vita, αφού για να λειτουργήσει θα χρειάζεται κάποιος να διαθέτει ήδη το PlayStation 5. Πιο συγκεκριμένα, η ολοκαίνουρια φορητή εκδοχή του εμβληματικού παιχνιδιού θα λειτουργεί κάνοντας χρήση του Remote Play χαρακτηριστικού του PlayStation 5, κάνοντας stream περιεχόμενο από την οικιακή κονσόλα. Επιπλέον, θα απαιτεί συνεχόμενη σύνδεση στο διαδίκτυο για να συνδέεται στην κεντρική PS5 κονσόλα του χρήστη.

Ως προς την εμφάνισή του, το Project Q θα παραπέμπει αρκετά στο DualSense χειριστήριο της εταιρείας, με μια οθόνη να τοποθετείται ανάμεσα στις δύο λαβές. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες ως προς την ανάλυση ή τις διαστάσεις της κονσόλας, το βέβαιο είναι ότι έχει λάβει το πράσινο φως για να κυκλοφορήσει εντός του 2023.

Δείτε το σχετικό βίντεο και κάντε υπομονή μέχρι να γίνουν γνωστά περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του: