Αυτό είναι το Convergence: A League of Legends Story που θα μας κάνει να πορωθούμε για ακόμη μια φορά!


Κυκλοφόρησε και επίσημα το ολοκαίνουριο παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν του League of Legends, το οποίο και έγινε διαθέσιμο σε PC και κονσόλες. Το πολυαναμενόμενο Convergence: A League of Legends Story της Riot Games υπόσχεται μια ανατρεπτική 2D περιπέτεια για όλους τους fans της εμβληματικής σειράς franchise, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Ekko.

Η Riot Games έδωσε αυτόν τον τίτλο στην Double Stallion Games και το στούντιο υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει με το ιδιαίτερο art style του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται πολύ στις melee κινήσεις του χαρακτήρα, αλλά και στην εξερεύνηση. Ο Ekko μπορεί ως χαρακτήρας να ταξιδέψει στο χρόνο, δύναμη κεντρικής σημασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το League of Legends συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία του, με τη Riot Games να ετοιμάζει ήδη αρκετά παιχνίδια στο σύμπαν του. Ένα από αυτά είναι το Project L, ένα fighting παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Runeterra και αναμένεται εμπλουτισμένο με διάφορους champions από το League of Legends.

Το League of Legends απέκτησε μάλιστα πρόσφατα τη δική του τηλεοπτική σειρά, το δημοφιλέστατο Arcane, που μέσα από το Netflix γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Το Convergence: A League of Legends Story κυκλοφορεί από τις 23 Μαΐου στα 29.99 ευρώ για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC μέσω Steam, GOG και Epic Games Store.