Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ολοκαίνουριο arcade που θα μας βάλει σε έξοδα.


Η Lego Group σε συνεργασία με την Bandai Namco αποκάλυψαν την κυκλοφορία ενός νέου Lego set με θεματολογία το Pac-Man, το οποίο αναμένεται να σπάσει ταμεία!

Το ολοκαίνουριο Lego arcade machine θα κυκλοφορήσει για να γιορτάσει τα 43 χρόνια του θρυλικού franchise, σε έναν ιδιαίτερο και χρωματιστό σχεδιασμό, που θα κοστίζει 269.99 ευρώ.

Ο Sven Franic της Lego μίλησε για τη νέα συνεργασία, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αποτέλεσε «σκέτη απόλαυση: «Η ομάδα των ταλαντούχων σχεδιαστών μας εργάστηκε ακούραστα για τη σύλληψη του σχεδιασμού του Lego Pac-Man Arcade, από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή μέχρι και το πολύχρωμο λαβύρινθο που είναι γεμάτο φαντάσματα».

Ο ίδιος συνεχίζει: «Τα εξετάσαμε όλα προσεκτικά, με αποτέλεσμα αυτή η μοναδική δημιουργία να αιχμαλωτίζει τη μαγεία του αρχικού παιχνιδιού προσθέτοντας κάποια twists και easter eggs. Είναι σαν ένα αληθινό βιντεοπαιχνίδι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτή την απίστευτη κατασκευή με τον κόσμο και ανυπομονώ να δω τη χαρά που θα φέρει στους fans όλων των ηλικιών».

Το πακέτο θα περιλαμβάνει 2651 κομμάτια – οπότε και θα χρειαστείτε μπόλικο χρόνο για την κατασκευή του – και θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου. Ξεκινήστε από τώρα να μαζεύετε, μιας που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε!