Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μετά τη διαρροή της λίστας των χαρακτήρων


Πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση του Mortal Kombat 1, με τη NetherRealm Studios να ετοιμάζει το λανσάρισμά του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μαζί με ένα Kombat Pack, που θα δίνει early access σε έξι επιπλέον χαρακτήρες και άλλους πέντε assistant, τους Kameo Fighters. Και χάρη στο Amazon Ιταλίας και τη διαρροή του, είναι πλέον γνωστό ότι οι εν λόγω χαρακτήρες που θα δούμε στο roster θα είναι all-star επιλογές!

Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι αυτοί χαρακτήρες θα προέρχονται από δημοφιλείς σειρές της Amazon και της DC. Έτσι, οι λάτρεις του franchise θα δουν σύντομα στις οθόνες τους τον Homelander από τη σειρά The Boys, τον Omni Man από τη σειρά Invincible όπως και τον Peacemaker από την ομώνυμη σειρά του HBO Max.

Quan Chi, Ermac και Takeda πρόκειται να βρεθούν επίσης στο Mortal Kombat 1, ενώ οι πέντε Kameo Fighters θα είναι οι Tremor, Johnny Cage, Khameleon, Mavado και Ferra.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται για τη νέα αυτή κυκλοφορία ένα ολοκαίνουργιο fighting systemνέα game modes και πολλά fatalities, ενώ το παιχνίδι θα έχει ένα νέο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν αγαπημένοι χαρακτήρες σε νέες περιπέτειες. Ο τίτλος θα διαθέτει επίσης crossplay, αλλά και cross-progression.

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ θα γίνει επίσης διαθέσιμο για το Nintendo Switch και για PC μέσω Steam και Epic Games Store.