Ο ηθοποιός Tom Felton δοκιμάζεται στο video game από το σύμπαν του Harry Potter


Ένα νέο διαφημιστικό βίντεο για το δημοφιλέστατο Hogwarts Legacy έδωσε στη δημοσιότητα η Portkey Games και η Warner Bros., στο οποίο ο ηθοποιός Tom Felton δοκιμάζεται στο video game από το σύμπαν του Harry Potter.

Ο Tom Felton ενσάρκωσε τον ρόλο του νταή και κακόψυχου Draco Malfoy στην εμβληματική σειρά ταινιών, ενώ σε αυτήν υπήρξε ένα από τους αγαπημένους του κοιτώνα του σκοτεινού Slitherin.

Έτσι, στα πλαίσια της περαιτέρω προώθησης του παιχνιδιού που φαίνεται πως σπάει ταμεία, ο Draco Malfoy επιστρέφει στον τόπο όπου μεγαλούργησε παίζοντας τα πρώτα λεπτά του Hogwarts Legacy, με την εισαγωγή και τη δημιουργία χαρακτήρα στο θρυλικό "Sorting Hat".

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, οι developers του παιχνιδιού τον ρωτούν εάν «νιώθει σαν στο σπίτι του» και εκείνος εμφανώς συγκινημένος, προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του και απαντά: «Ναι, το νιώθω σαν στο σπίτι μου. Και τόσο φρέσκο και τόσο συναρπαστικό. Παραδόξως μου θυμίζει τόσο πολύ τα παιδικά μου χρόνια». Δείτε το βίντεο με τον Tom Felton να παίζει Hogwarts Legacy:

Μέχρι στιγμής, από το Hogwarts Legacy η Warner Bros. έχει γίνει πλουσιότερη κατά περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ έχει πραγματοποιήσει πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα μεγάλο patch για το παιχνίδι, με περισσότερες από 500 διορθώσεις, ενώ ένα νέο mode για όσους φοβούνται τις αράχνες προστέθηκε σε αυτό.

Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο για το PC, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Πριν από λίγες ημέρες κατέφθασε στα Xbox One και PlayStation 4.

Η έκδοση του Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2023